Hołowczyc straszy nocą

• 9 Odpowiedzi
  • 2113 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline zygzag

• 808
  • Sprzęt: HTC Polaris>OMNIA II i8000>Wave II S8530>SGS II
Hołowczyc straszy nocą
« dnia: Sierpień 11, 2007, 12:10:30 »
Może mało fachowe, ale ciekawe. Otóż wczoraj "pożyczyłem" małżonce MojegoPala :wink: ponieważ bała się, że nie trafi. Kiedy wróciłem do domu wieczorem po pracy MójPal leżał sobie na garderobie i...po prostu leżał sobie. Leżął sobie i milczał. Położyłem się przed północą spać i w momencie kiedy juz prawie zasypiałem usłyszałem nagle: "Szukam sygnału GPS - jak znajdę to Ci powiem". Zdębiałem :shock: Nasłuchuję jeszcze raz a tu to samo: Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Zasuwam do przedpokoju, biorę MojegoPala a tu dopiero co na zegarze północ minęła: 0:01. Rozumiem, że żona mogła nie wyłączyć AM ( choć twierdzi, że wyłaczyła ) rozumiem, że Hołowczyc faktycznie szukał tego sygnała i nie mógł go znaleźć ale dlaczego do diabła przez cały wieczór milczał a dopiero równo o północy postanowił mnie straszyć. Nie ma możliwości, że wczesniej też "szukał" gdyż głośnik miałem na maxa więc na pewno bym wcześniej go usłyszał. Może to ktoś wytłumaczyc?  ??? Ja swoją drogą mam takie przesłanie - Wyłączajcie AM póki czas bo jesli tego nie zrobicie Hołowczyc przyjdzie do WaszegoPala o północy  :grin:
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2007, 12:12:12 wysłana przez zygzag »

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
Odp: Hołowczyc straszy nocą
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 11, 2007, 12:17:24 »
no bo pewnie faktycznie był wyłączony i o północy się włączył (czasem się tak dzieje) a że Automapa była odpalona to Hołowczyc zaczął szukac sygnału  :grin:

*

Offline januszjur

• 1216
  • Sprzęt: HTC HD2/Toshiba TG01/Kaiser/HTC....
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 11, 2007, 12:19:58 »
poza tym Chołek ma tak grobowy głos że czasami mozna się go wystraszyc.............. :proud:

*

Offline drogi

• 277
  • Sprzęt: HTC Diamond, Samsung I5700
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 12, 2007, 14:28:01 »
Bardziej mnie wkurza to jak zapewnia że jak znajdzie sygnał GPS to o tym powie a jednak nie mówi ;)

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 17, 2007, 21:42:27 »
Bardziej mnie wkurza to jak zapewnia że jak znajdzie sygnał GPS to o tym powie a jednak nie mówi ;)
Potwierdzam. Jak szuka to mówi a jak już znajdzie to nic a nic :S

Może miałeś ustawione jakieś przypomnienie z opcją "cały dzień" i wtedy się PDA włącza właśnie o północy. Mnie już tak kilka razy obudził mój PDA
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline pandarek

• 14
  • Sprzęt: Asus A636N
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 22, 2007, 23:38:14 »
Witam,

w I-GO mam to samo ;) uśpiony PDA z włączonym I-GO. nie sprawdzałem dokładnie godziny ale wydaje mi się, że to właśnie po północy pojawia się komunikat "zanik sygnału gps".

pozdrowionka

*

Offline stafid

• 445
  • o drogę nie pytam
    • Perfect
  • Sprzęt: Asus 636N, AM EU
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 26, 2007, 21:02:16 »
o matko nawet spać się kładą z pda brrrr

*

nothin

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 26, 2007, 21:16:49 »
..ale się uśmiałem...miałem podobną sytuację przy teściku automapy z głosem żeńskim, zawał prawie...

« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 26, 2007, 23:08:17 »
Ja też mam czasem coś takiego!Wyłączam urządzenie a tu nagle WITAM W PROGRAMIE...itd sam się włącza to jest jakiś błąd urządzenia chyba gdyż samo-uruchomianie się nie jest niczym normalnym.Miałem już tak kilkanaście razy o różnych godzinach i nie były to ani przypomnienia ani budzenie gdyż nigdy czegoś takiego nie ustawiałem.

*

Offline gader

• 1455
    • gader - Play - Nowi znajomi
  • Sprzęt: Magic  & i200
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 27, 2007, 00:33:27 »
Kazdy Pocket budzi sie przed polnoca. Uklada wtedy przypomnienia na nastepny dzien. Pewnie AutoMapa byla w tle i sie zbudzila :E
Be more digital.
pıoɹpuɐ