asus 636n i problrmy z wordem i nie tylko

• 1 Odpowiedzi
  • 833 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 10, 2006, 13:24:54 »
Witam
Nabyłem w końcu Asusa 636n i po 2 dniach użytkowania zauważyłem pewne problemy.
1. W wordzie gdy chcę utworzyć nowy dokument wyskakuje mi komunikat (wystąpił problem z dokumentem;nie można utworzyć dokumentu). Pliki *doc już istniejące mogę otwierac i edytować.
2. Na głównym ekranie znajduje się taka duża ikona od Automapy. Tak wszystko chodzi doskonale a problem polega na tym że ta ikona czasem znika, pojawia się, mruga. W momencie gdy zniknie to nawet jak puknę w miejsce w którym była to i tak się odpala. Wystarczy również jak puknę w start wtedy również się pojawia.
3. Zgodnie z instrukcją, w notatniku po napisaniu czegoś odręcznie można to zaznaczyć i wybrać z menu opcję rozpoznania pisma. Po pierwsze nie mogę tego zaznaczyć (po puknięciu i przytrzymaniu rysika w opcjach jest tylko "wytnij". Po drugie w menu nie mam nic takiego jak rozpoznaj.
Przy okazji prosiłbym o adresy stron z darmowym oprogramowaniem do Asusa (gry, programy, POI)

Będę wdzięczny za wszystkie rady i sugestie.

*

Offline CaSspeR

• 595
  • Android User
  • Sprzęt: HTC HD2 with ANDROID; Asus Transformer 32GB
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 10, 2006, 13:54:33 »
1. niestety nie wiem jak Ci pomóc.
2. Mam to samo i generalnie dużo ludzi tak ma i w niczym to nie przeszkadza. Mnie na to pomaga naciśnięcie menu start i gdy się ono zamyka ikonka automapy jest już widoczna
3. Jeżeli masz Asusa z Windowsem w polskiej wersji to niestety rozpoznawanie pisma ręcznego nie działa. Działa ono tylko z angielską wersją win 5.0
Co do oprogramowania to poszperaj na forum gdzie jest pełno linków