Asus 636 i MSN

• 5 Odpowiedzi
  • 892 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Asus 636 i MSN
« dnia: Listopad 23, 2006, 14:58:51 »
Witam

Polski Asus A636N nie ma Pocket MSN i już  :kill:  Czy może ktoś z was wie czemu ? A może ktoś rozwiązał ten problem: wieść niesie że Pocket MSN jest w ROMie tylko pozostaje  ukryty. A może znacie inny darmowy program, który zastąpi Pocket MSNa na Asusie 636. Wszystkie programy które ja znalazłem sa komercyjne w tym i całkiem sympatyczny Agile Messenger.

Pozdrawiam Mucha

*

Soovek

Asus 636 i MSN
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 23, 2006, 22:35:11 »
Witam nowego użytkownika forum.
Z tego co wiem to wogóle nie ma MSN'a nawet w romie
Pozostają komercyjne programy.
Pozdrawiam

Asus 636 i MSN
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 24, 2006, 08:44:18 »
Dziękuję za miłe powitanie. Szkoda, że coś co powinniśmy dostać za free, musi być dostępne za pieniądze. Zauważcie, że reklamy i oferty sklepów internetowych mówią o tym że MSN jest zainstalowany na 636. Ciekawe co na to sam ASUS ? No nic ja szukam dalej czegoś za darmo. Może ktoś mi pomoże? Pozdrawiam

*

elektryk

Asus 636 i MSN
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 24, 2006, 08:50:28 »
ja bym sie cieszyl, ze nie ma tego softu. ale pewnie on tam siedzi. masz nakladke jezykowa? moze ona powoduje, iz brak msn jest. i poszukaj w systemie. moze choc slad jego istnienia znajdziesz.

Asus 636 i MSN
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 24, 2006, 09:28:59 »
"ja bym sie cieszyl, ze nie ma tego softu." - czemu? Tak się składa, że ja zmuszony jestem używać MSNa i nie powiem złego słowa o nim. Nie znam wersji na PDA ale nie sądz, żeby MSN Mobile był gorszy od wersji na PC. Oczywiście posiadam polski ROM i nie ma tu mowy o nakładce raczej. Pogmerałem w katalogu windows i owszem ślady po MSN są, jednak nie znalazłem nigdzie pliku exe. Nurtuje mnie pytanie: dlaczego wycięto ten program. W oryginalnym podręczniku jest nawet wspomniane, że jest dostępny.
Pozdrawiam

*

Offline drogi

• 277
  • Sprzęt: HTC Diamond, Samsung I5700
Asus 636 i MSN
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 24, 2006, 12:46:52 »
Dostępny jest tylko w wersji EN, tak samo jak rozpoznawanie pisma jest tylko dostępne w EN. Jak nie przeszkadza Ci angielski to wgraj roma EN.