A632N i czarny ekran

• 4 Odpowiedzi
  • 839 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

A632N i czarny ekran
« dnia: Październik 28, 2006, 14:39:00 »
Witam wszystkich serdecznie!
Od dluzszego czasu jestem czytelnikiem tego IMHO najlepszego polskojezycznego forum o PDA :)
Ale koniec z lukrem ;)   - mam problem
Na A632N, podczas ogladania teledysku nacisnelem sprzetowy klawisz "glosnik +" i w tym momecie ekaranik zgasl a uzadzenie przestalo odpowiadac. Soft RESET, Logo ASUS Heart of Technology, logo Windy i ekranik zgasl.... Ponowny SR i to samo. Wciskam Hard RESET, ekranik sie zapala, pokazuje sie monit zeby wcisnac "lupa -" dla potwierdzenia HR, ok.
Po HR znowu pojawia sie Logo ASUS Heart of Technology, logo Windy i ZNOWU ekranik zgasl.... slychac z glosniczka taki sygnalik, za sie system uruchomil ale ekran czarny  :( (jestem przekonany ze system sie odpalil, ale ekran sie wylancza)
Czy ktos wie o co chodzi? mial ktos z was podobnie? pomocy

*

Offline drogi

• 277
  • Sprzęt: HTC Diamond, Samsung I5700
A632N i czarny ekran
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 28, 2006, 17:24:30 »
Może nie dokładnie tak jak Ty, lecz czarny ekran widziałem w różnych przypadkach podczas pracy, czyli wyłączał się kiedy chciał - niestety pojechał do seriwu, wrócił z wymianioną płytą główną.

A632N i czarny ekran
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 29, 2006, 07:10:33 »
Sprawdź czy nie masz włączonej blokady z tyłu palma, przy włączonej miałem te same objawy.

*

Offline drogi

• 277
  • Sprzęt: HTC Diamond, Samsung I5700
A632N i czarny ekran
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 29, 2006, 14:48:31 »
Przycisk Hold też może być przyczyną, prawie każdy użytkownik przeżył podwyższone ciśnienie w związku z jego przypadkowym lub nie załączeniem ;)

A632N i czarny ekran
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 30, 2006, 09:59:41 »
heh, no i faktycznie hold  :))
dzieki serdeczne