A716 DZIWNY PROBLEM PRZY PRZESYLANIU DANYCH :(

• 3 Odpowiedzi
  • 967 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

A716 DZIWNY PROBLEM PRZY PRZESYLANIU DANYCH :(
« dnia: Wrzesień 08, 2007, 19:28:54 »
Witam!
Mam kaca moralnego! Odsprzedalem koledze swojego a716 oczywiście sprawnego w 100%. Po zakupieniu nowej katy 2Gb kolega poprosił mnie o pomoc w zainstalowaniu programu IGO. I się zaczęło! Program się instaluje i działa ale w trakcie wgrywania map po wgraniu ok. 38 z 42 zrywa połączenie PC z Palmem. Nadmienię, że transfer odbywa się za pomocą AS. Próbowałem już na różnych komputerach i z różnymi wersjami AS i za każdym razem to samo. Próbowałem wykonać HR i również nic (a może źle robię HR, przycisk włącz + reset piórkiem). Bardzo proszę o pomoc bo nie mogę spojrzeć koledze w oczy! Z góry dziękuję!
Zastanawiam się czy istnieje jakiś inny sposób na przesłanie plików do palma pomijając AS, bezpośrednio przez czytnik kart nie zdaje egzaminu ponieważ transfer odbywa się bez konwersji plików i po włożeniu karty do palma maszyna po prostu nie widzi zawartości karty!
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2007, 19:34:54 wysłana przez gapa70 »

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
Odp: A716 DZIWNY PROBLEM PRZY PRZESYLANIU DANYCH :(
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 08, 2007, 20:01:16 »
iGO jest zdaje się sprzedawany na karcie...

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 08, 2007, 21:08:00 »
Zgadza się ale...... chciałem być mądrzejszy i zainstalować to na większej karcie z nowymi mapami. Ale nie to jest istotne tylko fakt że przy dłuższym transferze plików zrywa połączenie i PC nie widzi palma

*

Soovek

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 09, 2007, 17:26:31 »
PIRATOM MÓWIMY NIE