a696 i blad Adobe Reader

• 7 Odpowiedzi
  • 1860 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

a696 i blad Adobe Reader
« dnia: Grudzień 19, 2007, 10:55:12 »
witam,
od kilku dni posiadam A696 z WM 6.0. Ostatnio probowalem zainstalowac Adobe Reader Pocket PC zebym mogl czytac pliki pdf. Instalacja przebiegla bez problemu, jednak program nie chce sie uruchomic. Ciagle wyskakuje okienko typu, wyskoczyl blad, czy wyslac komunikat. I teraz moje pytanie:  Adobe Reader ktory instaluje jest dla Pocket PC 2002 and Windows Mobile 2003 a ja mam WM 6, czy mozliwe ze to dlatego sa problemy z uruchomieniem tego programu? ale z drugiej strony WM 6 jest nowszy od  Windows Mobile 2003 wiec przynajmniej teoretycznie nie powinno byc problemow.
Dzieki za rady i wszelkie wskazowki.
pozdrawiam

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
Odp: a696 i blad Adobe Reader
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 19, 2007, 10:58:15 »
lepiej zainstaluj PocketXpdf

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 19, 2007, 11:12:51 »
no dobra a dlaczego? A co z Adobe Reader? Dlaczego nie dziala?

jak wspomnialem dopiero od kilku dni jestem posiadaczem pda i nie za bardzo sie orietuje w tematyce wiec bylbym wdzieczny za jakies uzasadnienie:)

pozdrawiam

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 19, 2007, 13:04:05 »
nie wiem i dlatego proponuję w zamian inny, moim zdaniem lepszy program, ale skoro uparłeś się na Adobe Readera to trudno

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 19, 2007, 16:59:51 »
na nic sie nie uparlem:) chcialbym poprostu zeby ktos mi doradzil na temat o ktory pytalem:

Adobe Reader ktory instaluje jest dla Pocket PC 2002 and Windows Mobile 2003 a ja mam WM 6, czy mozliwe ze to dlatego sa problemy z uruchomieniem tego programu? ale z drugiej strony WM 6 jest nowszy od  Windows Mobile 2003 wiec przynajmniej teoretycznie nie powinno byc problemow.
Dzieki za rady i wszelkie wskazowki.

A stwierdzenie zebym zainstalowal po prostu inny program (bez usasadnienia dlaczego, czyli moge to rozumiec ze nie da sie zainstalowac bo sa rozne wersje oprogramowan, albo ze da sie zainstalowac, ale nie lubisze tego programu i mi go odradzasz ) w zaden spospob nie pomoze mi pomoze. Chcialbym wiedziec czy wina lezy w roznych wersjach oprogramowan czy w urzadzeniu.

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2007, 17:02:14 wysłana przez grzehura »

*

Offline lukasz.s

• 27
  • Sprzęt: Asus A696 WM6.0 + 8GB SHDC
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 19, 2007, 22:50:56 »
Witaj,

mam na swoim A696 zainstalowanego Adobe Reader for PocketPC 2.0 i nie mam z nim żadnych problemów, czyli program uruchamia się i odczytuje pliki PDF. Ja swój program pobrałem bezpośrednio ze strony Adobe (ust. Mobile, PocketPC, English).

Bez spierania się o to, który program jest lepszy. Spróbuj odinstalować tą wersję, którą masz i pobierz nowy instalator ze strony. Może to coś pomoże.

Pozdrawiam,
Łukasz.

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 20, 2007, 11:06:18 »
ja tez pobralem swoj program ze strony adobe tyle ze wersje niemiecka. Ale sprobuje z angielska i dam znac.
pozdrawiam

« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 20, 2007, 15:16:50 »
Witaj,

mam na swoim A696 zainstalowanego Adobe Reader for PocketPC 2.0 i nie mam z nim żadnych problemów, czyli program uruchamia się i odczytuje pliki PDF. Ja swój program pobrałem bezpośrednio ze strony Adobe (ust. Mobile, PocketPC, English).

Bez spierania się o to, który program jest lepszy. Spróbuj odinstalować tą wersję, którą masz i pobierz nowy instalator ze strony. Może to coś pomoże.

Pozdrawiam,
Łukasz.

hehe masz racje, wersja angielska jest ok. dziala bez problemu