ten test to ja wykonałem.jeśli to się da nazwać testem
miałem oba urządzenia tego samego dnia w tym samym miejscu,ot co
co zrobiłem opisałem w zalinkowanym wątku,co do reszty się nie wypowiadam ,bo porostu nie wiem jak to ugryść,dla mnie najważniejsze jest to że widziałem na własne oczy że 696 gorzej sprawuje sie jako odbiornik GPS,nie jest to różnica ogromna,ale jest zauważalna,szczególnie w ciężkich warunkach pogodowych,i terenowych,zawsze antena w moim 693 była zamknięta,i zawsze 693 widział więcej satelit,dlaczego nie wiem i mnie to szczerze mało interesuje,nie zastanawiałem się czy sygnał odbija się od dębu ,skały czy od wiewiórki,napisze to może jeszcze raz
tam gdzie Chołowczyc krzyczał na696 że"szukam sygnału GPS ,jak znajdę to ci powiem",tam na moim 693,mówił "za 200 metrów skręć w lewo",może bardziej mnie lubi nie wiem i mam to w nosie,
przed zakupem 693 porównałem go do FS 560,który był moim faworytem i juz prawie go kupiłem,ale po podpięciu go do auta i przejechaniu 20 kilometrów zmieniłem zdanie,fakt,nie wiem dlaczego ale 560 jakby minimalnie wcześniej łapała fixa,ale później co się działo to już nie było to co na 693,ten jak złapał to trzymał ,a nie kręcił mapa jak oszalały(włączenie static nic nie dawało)
nie pisze tego bo akurat jestem posiadaczem 693,tylko dlatego że zaczynacie dywagować czy lepsze jest mleko krowie od koziego