Kurcze znowu mam parę pytań:
1. O ile się orientuję to hard reset przywraca ustawienia fabryczne. Czy nawet jak pokasuję pliki w katalogu Program Files i zrobię hard reset to one powrócą?
2. Tak sobie grzebałem, zrobiłem hard reset itd. "w celach poznawczych" i na przywrócony system poinstalowałem parę programów. Po tej instalacji gdy chciałem wyłączyć PDA przez przytrzymanie przycisku wyskoczył mi komunikat coś w stylu czy chcę zamknąć system. Pod oknem wyboru po lewej stronie zazwyczaj pojawiał się napis bodajże "Ukryj". Tym razem zamiast napisu miałem kwadraciki. Po ponownym włączeniu i wyłączeniu już się normalnie wyświetlał napis. Czym to mogło być spowodowane i czy to coś poważnego?
3. Jednym z programów, które zainstalowałem jest TodaysInfo w wersji 1.7. Zauważyłem, że podczas instalowania innych programów elementy graficzne wyświetlane przez ten program czasem zanikają na ułamek sekundy i powracają. Czy to normalne?
I taka moja mała uwaga co do tego sprzętu: jedyne co mnie wkurza to ta ilość kabli podczas ładowania, a poza tym... jest ZAJEBISTY