mam to samo.. Nowy palm a czasem się wyłącza...zmieniałem ustawienia ekranu wyłączania automatycznego itp...nic się nie zmieniło...System mam raczej czysty bo zrobiłem hard reset a palm się znowu wyłączył.... wkurzony
Kurcze już na prawdę nie wiem o co chodzi...a może podpowiecie jak przetestować żeby mieć pewność...może jest jakiś programik który prześwietli system ?!?
Ej a może chodzi o sformatowanie baterii...Ja jestem aktualnie po 1wszym ładowaniu i zauważyłem że im mniej "baterii" tym częstsze wyłączenia ?!?
Po drugie zastanawiające jest że po ładowaniu nie używałem palma przez 6 dni...może coś z tym związanego.
Aktualnie palm mi się do cna rozładował. Dzisiaj ładuję...zobaczymy jak teraz to będzie wyglądało.
BTW vega_william jakbyś do czegoś doszedł to daj znać, bo mam dokładnie takie same symptomy co ty...
Tu coś znalazłem co może trochę pomóc (tj na temat zwykłek a636 ale jest podobny problem):
======================
twingo napisał:
Jedynie co się mogę przyczepić to czasami potrafi mi się wyłączyć w taki sposób, że jedyną drogą na jego włączenie jest miękki reset. Dzieje się tak niezwykle rzadko mruga
======================
Tą niedogodność usuwa nowy ROM do pobrania ze strony Asusa.
Można użyć polskiej wersji to będziesz miał dwa w jednym, poprawiony błąd i polski interfejs
--------------------------------
Czyli co rom spierdzielony czy jak ?!? Ja mam v03.0616.00 POL 0415
Vega jaki masz ty ?!? Chyba nowszych nie ma ?!? Na stronie asusa co do a636n nic nie znalazłem przynamniej na polskiej stronie. Napisałem też maila do autoryzowanego serwisu palmów Asusa...ciekawe co napiszą.
Acha no i wyjeżdżam jutro na tydzień także z mojej strony 7 dni przerwy i ciszy więc się proszę nie dziwić