A 639 - kompedium wiedzy

• 64 Odpowiedzi
  • 27484 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Bilunia

Odp: A 639 - kompedium wiedzy
« Odpowiedź #60 dnia: Listopad 11, 2009, 10:17:14 »
XCPUScalar - można podkręcać - niestety płatny

http://www.maxprograms.pl/plik,535.html
Dziękuję.
Czytałem kiedyś sporo opinii, że nieumiejętne używanie tego produktu, może wyrządzić sporo szkód.
Bateria też chyba dużo szybciej się rozładowuje.
Czy więc warto do typowej eksploatacji PDA ?
Pozdrawiam

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #61 dnia: Listopad 11, 2009, 11:33:39 »
Na codzień nie trzeba, do odtwarzania filmów i emulacji się przydaje.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline Robo-PL

• 21
  • Sprzęt: HTC Desire HD
« Odpowiedź #62 dnia: Listopad 11, 2009, 18:12:32 »
Co do kalibracji ekranu to niestety taki ich już ból u mnie to samo przeszło ponad 2 lata posiadam i ciągle te problemy z kalibracją ekranu.

Ja swojego A 639 używam prawie dwa lata (jeszcze parę dni do 2 urodzin) i ekran kalibrowałem ze trzy razy, z czego raz po HR.

*

Offline zbych1

• **
  • 233
  • Sprzęt: Asus 639, HTC Diamond, laptop dell
« Odpowiedź #63 dnia: Grudzień 02, 2009, 13:16:16 »
Co do kalibracji ekranu to niestety taki ich już ból u mnie to samo przeszło ponad 2 lata posiadam i ciągle te problemy z kalibracją ekranu.

Ja swojego A 639 używam prawie dwa lata (jeszcze parę dni do 2 urodzin) i ekran kalibrowałem ze trzy razy, z czego raz po HR.
Mój już ma ponad 2 lata i nigdy nie miałem problemu z samoczynnym rozkalibrowaniem się akranu, nawet jak wypadł mi z rąk i upadł na betonowe podłoże to działał bez zarzutu. Jedyny problem to ten microwyłącznik pod kalpką baterii czasem powodował samoczynne wyłaczenie diamonda ale wystarczyło na klapke podkleić kawałeczek samoprzylepnego filcu i po problemie.

*

Bilunia

« Odpowiedź #64 dnia: Styczeń 13, 2011, 13:27:49 »
Witam
Bardzo proszę o informację, jaką max kartę SDHC można załadować do Asusa A639. Na forach czytałem, że czyta nawet 16-ki, z kolei z supportu Asusa otrzymałem odpowiedź, że 4 Gb to max. Proszę o sprawdzoną "organoleptycznie" :wink: informację.
Dotychczas używam 4 Gb SanDisk Ultra i jestem z niej super zadowolony, ale czasami brakuje mi miejsca np. na filmy, więc przymierzam się do kupna 16 GB SanDisk Ultra
A tak na marginesie. Jest jakiś codec pod WMPlayera, by odtwarzał DivX-y (XViD) ?
Z góry dziękuję za informacje,
Pozdrawiam