Instalacja AutoMapy na A636N

• 2 Odpowiedzi
  • 1356 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline huma22

• 12
  • Sprzęt: Asus A636N
« dnia: Sierpień 24, 2006, 15:45:33 »
Witam

Zainstalowalem wlasnie program AutoMapa na Asusie A636N, ale podczas instalacji wyskoczyl mi blad o niemozliwosci dodania skrotu do menu programy. Program dziala na palmie bez zadnych problemow, ale mozna go uruchomic jedynie z poziomu Eksploratora plikow, a jest to dosc niewygodne. Czy istnieje jakas mozliwosc recznego dodania programu do menu startowego? Probowalem kilkakrotnie instalowac program, ale za kazdym razem mam to samo. Wyslalem juz zgloszenie do producenta programu, ale na razie nie ma odzewu, wiec pisze tutaj. Wszelkie sugestie mile widziane.

Pozdrawiam
Huma

« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 24, 2006, 19:47:40 »
witam

sam sie niedawno z tym meczylem wiec znam bol ;)

w eksploratorze plikow przytrzym na automapa.exe i zrob kopiuj, potem przejdz do windows/menu start/programy i z menu wybierz wklej skrot

a tak wogole to zainstaluje total commandera ;)

pozdr
Bajbus

*

Offline 4ever

• 378
    • http://dione.cc/~forever
  • Sprzęt: SF N560
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 08, 2006, 18:40:00 »
miałem to samo i wiem skąd to się bierze. (u mnie - więc jest nadzieja że wam się uda)

Pytanie - czy macie polską lokalizację?
Jeśli tak i jeśli to jest interwritePro - wyłączcie tylko lokalizację (w ustawieniach interwritePro), potem reset (interwrite sam o to poprosi) a następnie instalacja automapy i włączamy lokalizację spowrotem (potem oczywiście ponowny soft reset)