[Problem] ASUS A696 - Windows Media problem z biblioteką na Karcie SD

• 2 Odpowiedzi
  • 999 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jak widać, gdy próbuje w odtwarzaczu otworzyć biblioteke na karcie to się pojawia komunikat o "Nastąpił nieoczekiwany błąd". Po próbie hard-resetu nic się nie zmieniło. Następnie próbowałem zformatować kartę i działało 1 dzień. Karte mi normalnie czyta windows i WMP jak otwieram plik z Eksporera plików to mi go odtwarza bez problemów. Karta mi działała 1miesiąc bez problemu i bez tego problemu z WMP.
Co się mogło stać ?

*

Offline Rzooq

• 4
  • Sprzęt: Asus A696 WM6
Odp: [Problem] ASUS A696 - Windows Media problem z biblioteką na Karcie SD
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 16, 2009, 14:31:07 »
Czy w momencie jak biblioteka działała i w momencie jak przestała działać, miałeś ten sam zestaw plików z muzyką?
Osobiście z tego nie korzystałem, ale pierwsze co mi się nasunęło to jakieś błędne (np. chińskie itp) znaki/wpisy w tagach lub nazwach plików i jak WMP na nie trafia przy budowaniu biblioteki to się wyburacza.
Taki mój strzał.

Odp: [Problem] ASUS A696 - Windows Media problem z biblioteką na Karcie SD
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 17, 2009, 09:09:28 »
Taki sam skład i nie ma żadnych chińskich znaków. Po zformatowaniu i wyłączeniu urządzenia i włączeniu za 4 godz. dokładnie to samo się powtarza. A może mieć na to wpływ jakiś ostatnio zainstalowany program ?

@edit:
Próbowałem powtórzyć operację i przy wybieraniu w bibliotece na Karcie jakiego kolwiek podziału palmtop się wieszał i jedyne co mu pomagało to Soft-Reset
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2009, 09:16:19 wysłana przez MaaximusF »