[696] Menadzer Wi Fi

• 5 Odpowiedzi
  • 1753 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

[696] Menadzer Wi Fi
« dnia: Kwiecień 22, 2008, 21:14:43 »
Kur... ludzie mam prosbe moglibyscie cos sprawdzic w swoich suskach 696 bo mnie juz cos chyta normalnie. Jakies 4 dni temu zaczely sie problemy z wchodzeniem do menadzera Wi Fi na ekranie TODAY tzn na dole w pasku gdzie sa ikonki BT, Wi Fi obracani ekranu i ASUS Go. Idzie wlaczyc Wi Fi ale za ója nie umie wejsc do menadzera:| klikam z 50 razy pod rzad i nic. To samo jak wejde w ustawienia->polaczenia [czy jak tam to jest;d] i tam tez jest MENADZER wi fi i tez klikam i wejdzie raz na 50 klikniec:|. Co gorsza nic nie instalowalem i samo sie to zrobilo nagle! Jestem po dwukrotnym HR i dalej to samo... czy ktos miewal takie przypadlosci czy moj asusek wymaga wizyty w serwisie i pewnie wymianie ulegnie polowa bebechow;x :> moglby ktos szybko sprawdzic... ;x?

jeszcze dodam ze po pierwsyzm HR znikla mozliwosc odinstalowywania programow porpsotu sie nie da! Niezaleznie co chce odinstalowac zawsze wywala komunikat ze program xxx nie zostal w pewlni odinstalowany czy chcesz usunac go z listy. :<
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2008, 21:16:55 wysłana przez czopochrup »

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: [696] Menadzer Wi Fi
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 22, 2008, 22:09:29 »
Jaki masz ROM? Po HR wgrywasz backup? Niestety odinstalowywanie programów to porażka, mi też taki komunikat wyskakiwał ale się usuwało (widać to dopiero po SR) ale najlepiej używać programu np. SK Tools.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 22, 2008, 22:27:15 »
kurde... nie napsize ci jaki rom bo pda zostawile w aucie w garazu dopeiro rano po nie pojde:| mam WM 5 [i ani nie mysle o WM6] ten co byl oryginaleni wgrany] jutro napsize jaka to wersja... i nie wgrywam zadnych bucupow zawsze robie instalke od 0. Najdziwniejsze jest to zak urde zawsze to dzialao a teraz klikam po 50 razy i nie wchodzi potem ma znow taki okres ze dziala za kazdym razem a potem znow nie dziala i to niezaleznie czy ekran jest poziomo czy pionowo aha wlasnie i mialem tez problem wjesc do ASUS Go w ustawieniach tez nie reagowalo po SR znow zaczelo reagowac cos sie zepilo... ;x

//wersja ROM: V03.0720.00 POL 0415

potem wrzuce filmik jak wroce ze szkoly ;p jak to wyglada;>
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2008, 07:30:59 wysłana przez czopochrup »

*

Offline plesniak

• 489
  • Sprzęt: smart Media-System TomTom
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 25, 2008, 09:09:49 »
kurde... nie napsize ci jaki rom bo pda zostawile w aucie w garazu dopeiro rano po nie pojde:| mam WM 5 [i ani nie mysle o WM6] ten co byl oryginaleni wgrany] jutro napsize jaka to wersja... i nie wgrywam zadnych bucupow zawsze robie instalke od 0. Najdziwniejsze jest to zak urde zawsze to dzialao a teraz klikam po 50 razy i nie wchodzi potem ma znow taki okres ze dziala za kazdym razem a potem znow nie dziala i to niezaleznie czy ekran jest poziomo czy pionowo aha wlasnie i mialem tez problem wjesc do ASUS Go w ustawieniach tez nie reagowalo po SR znow zaczelo reagowac cos sie zepilo... ;x

//wersja ROM: V03.0720.00 POL 0415

potem wrzuce filmik jak wroce ze szkoly ;p jak to wyglada;>

Czy możesz uzasadnić niechęć do WM6 - mam na mayśli ROM z listopada. Ja jestem bardzo zadowolony ten wczesniejszy WM6 był fatalny - zawieszanie BT, kiepsy zasięg WiFi. Teraz nawet porpawił mi się zasięg WiFi
Paweł

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 25, 2008, 19:47:29 »
no wlasnie tym ze z WM6 sa ciagle problemy z tego co czytam, dodatkowo wiekszosc softu - fajnego softu jest na WM5 i na WM6 czasmi nie rusza. Chciałem skads zassac ostatniego najnowszego WM5:| wie ktos moze skad idzie;x ? pod wieczor wrzuce filmik z tym jak dziala mi moj menedzer Wi Fi a w sumie jak nie dziala :|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 26, 2008, 18:24:11 wysłana przez czopochrup »

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 29, 2008, 16:00:22 »
http://www.youtube.com/watch?v=PrMBNXIQFhw ot filmik prosze porpsotu lol napisalem do asus tech zobaczymy co mi odpisza;] pewnie ze to moja wina i wogole ze swiat jest zly! ale pda w najblizszym tygodniu pojdzie na serwis bo sie nie da obslugiwac wi fi bez menadera! a co gorsza zasieg wi fi mi sie pogorszyl :| na uczelni tam gdzie kiedys mialem 2 kreski teraz ledwo lapie zasieg :< pewnie plyta sieda xD jak to w asusach ;]