witam,
Na wstepie zaznacze ze przeszukalem forum i nie znalazlem odpowiedzi rozwiazujacej moj problem.
Otoz problem polega na polaczeniu wifi z domowym routerem linksysa skonfigurowanym z zabezpieczeniem WPA Personal/TKIP.
Laptopy chodza bez problemu wiec raczej nie tu szukalbym przyczyny.
Teraz do rzeczy - SPV M650 z Orange, oryginalny firmware, doinstalowane tylko troche programow. Proba polaczenia przez WiFi i w ustawnieniach widze, ze palm dostal adres IP, po czym natychmiast nastepuje rozlaczenie i znow probuje sie laczyc... i tak w kolko. Probowalem bawic sie z ustawnieniami trybu zasilania, zmienilem nawet testowo zabezpieczenia na routerze na WEP - niestety za kazdym razem to samo - polaczenie i od razu rozlaczenie.
Probowalem Hard Resetu - nie pomoglo, wiec wrocilem z backupu do aktualnych ustawien... ciagne to samo.
Co ciekawe - wczoraj w knajpie z hot spotem udalo mi sie nawiazac polaczenie, ale i tak IE nie chcialo otworzyc zadnej strony.
Poniewaz dawno nie korzystalem z WiFi nie wiem jak sprawa wygladala miesiac temu, ale jakies 3-4 m-ce temu bez zadnych zmian w palmie wifi w domu mi smigalo.
Jakies pomysly? Z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi i duzy browar dla tego kto rozwiaze moj problem