Wifi jak połaczyć

• 5 Odpowiedzi
  • 1462 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wifi jak połaczyć
« dnia: Sierpień 28, 2009, 10:26:28 »
Mam takie pytanie korzystam w domu z internetu radiowego  nie daleko mnie jest nadajnik tak więc wykrywa u mnie połączenie w telefonie .Na komputerze łączę się z siecią tworząc za pomocą kreatora nowego połączenia połączenie wpisuje login i hasło natomiast w spv nie wiem jak ustanowić takie połączenie niby próbuje się połączyć ale nic nie prosi mnie o login i hasło do połaczenia

*

Offline damianssj661

• *
  • 75
  • Sprzęt: SPV M650 & AMnTomek lite
Odp: Wifi jak połaczyć
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 01, 2009, 13:19:20 »
internet radiowy, czyli co? Artemis posiada wifi i to chyba o to Ci chodzi bo laczac sie przez wifi trzeba wpisac jedynie klucz WPA1/2 lub WEP. Mozliwe ze sa zabezpieczenia korporacyjne z szyfrowaniem WPA 2 i wtedy da sie chyba ustanowic login i haslo do polaczenia ale Artemis raczej tego nie obsluguje. Sprobuj programu WeFi moze pomoze:)

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 01, 2009, 14:26:27 »
Jeśli sprzęt był zakupiony w Erze to zapomnij o WiFi

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 01, 2009, 15:55:55 »
Jeśli sprzęt był zakupiony w Erze to zapomnij o WiFi

damian191  czytaj z zrozumieniem

"Mam takie pytanie korzystam w domu z internetu radiowego  nie daleko mnie jest nadajnik tak więc wykrywa u mnie połączenie w telefonie"
Napisane: Wrzesień 01, 2009, 15:52:06
internet radiowy, czyli co? Artemis posiada wifi i to chyba o to Ci chodzi bo laczac sie przez wifi trzeba wpisac jedynie klucz WPA1/2 lub WEP. Mozliwe ze sa zabezpieczenia korporacyjne z szyfrowaniem WPA 2 i wtedy da sie chyba ustanowic login i haslo do polaczenia ale Artemis raczej tego nie obsluguje. Sprobuj programu WeFi moze pomoze:)

Kolego czy ten WeFi to jest może też na artka bo ja znalazłem tylko pod win xp jak jest mógłbyś podrzucić mi linka

*

Offline damianssj661

• *
  • 75
  • Sprzęt: SPV M650 & AMnTomek lite
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 01, 2009, 21:45:11 »
google.pl -> wefi -> szukamy download i windows mobile

*

Offline ChomikVader

• **
  • 166