TouchFlo+Cube wm6.1

• 4 Odpowiedzi
  • 1546 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

TouchFlo+Cube wm6.1
« dnia: Listopad 22, 2008, 00:40:23 »
Witam mam kilka pytanek do urzytkownikow tego romu
Jak zalaczyc cube. Przeciagam z gory (paska windowsa) w dol a mimo to sie nie zalacza. Niekiedy mi sie zalacz jak jakis ruch wykonam w innych aplikacjach ale sa to zbiegi okolicznosci
Drugie pytanie. Jak zalaczyc automatyczna blokade po nacisnieciu bocznego klawisza (lub gdy automatycznie gasnie ekran)
trzecie jak zapisywac pliki exela bym mogl je potem otworzyc na artemisie (uzywam oo 3.0) z artka jak zgrywam plik nie moge otworzyc na laptopie bo jest zabezpieczony
czwarte co to jest beam w opcjach?
piate najwazniejsze mam wifi i jak zalacze na artku przez chwile laczy dziala net skype ale pozniej juz nie laczy z netem musze wylaczyc i wlaczyc wifi by znow na chwile dzialalo
pozdrawiam
 nicop

*

Offline ChomikVader

• **
  • 166
  • Sprzęt: Xperia X8
Odp: TouchFlo+Cube wm6.1
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 22, 2008, 09:00:57 »
Od około tygodnia używam tego romu i szczerze powiedziawszy nie używam Cube :)
A beam to nic innego jak przesyłanie plików przy uzyciu BT
Ustawiałem sobie żeby Artek automatycznie blokował mi się przy wygaszeniu wyświetlacza ale za nic nie pamietam gdzie :) Poszukam i dam znać, chyba że ktoś mnie ubiegnie.
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2008, 09:04:56 wysłana przez ChomikVader »

*

Offline Betoniarz

• 20
  • Sprzęt: Galaxy SII
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 27, 2008, 19:56:29 »
Dołączam do pytania o cuba?
Mam wgrany rom z tematu [9/4/08] ARTEMIS TOUCH 4.02 WM6.1 WWE ROM, 5.2.19199 (Build 19199.1.0.0) full with cube
W ustawieniach mam pozaznaczane wszystko na enable oraz TF default i za cholere nie mam pojęcia jak to uruchomić.
Może ktoś zamieści jakąś instrukcję co do ustawień i korzystania (co gdzie naciskać) z tej opcji, bo nie mogę się doszukać na forum konkretnej odpowiedzi
Napisane: Listopad 27, 2008, 19:18:08
Znalazłem podpowiedź co do ustawień na tej stronie - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=325828 - poniżej są zdjęcia pokazujące gdzie trzeba nacisnąć i przesunąć w zależności od ustawienia (top to bottom, center to bottom..........). Powodzenia.

*

Offline ChomikVader

• **
  • 166
  • Sprzęt: Xperia X8
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 26, 2008, 11:55:35 »
Znalazłem już jak uruchomić blokadę klawiszy przy wygaszeniu ekranu.
Odpowiedzialna jest za to wtyczka BateryStatus.
Start-->Settings-->Today-->Items
Podświetlamy BatteryStatus i wybieramy Oprions
W zakładce Tools zaznaczamy DeviceLook on Wake UP oraz Lock if Display is of and vice versa soft reset i działa :)

*

Offline zenq

• 22
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 06, 2009, 00:55:10 »
u mnie cube sie nie odpala, czarny ekran i tyle :/