Problem ze Sprite Terminator

• 0 Odpowiedzi
  • 640 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline zygzag

• 808
  • Sprzęt: HTC Polaris>OMNIA II i8000>Wave II S8530>SGS II
Problem ze Sprite Terminator
« dnia: Kwiecień 14, 2009, 11:13:01 »
Witojcie w te Świynta. Problem jest następujący:
1. SPV M650 kupiony w Orange -
2. po kilku miesiącach zmieniony ROM na erowski ( ten z przyklejonego tematu )
3. po kilku miesiącach zrzucony SIMlock ( wg przyklejonego tematu )
4. wszystko działa jak ta lala - system, karta SIM z Ery, programy ( w tym i nawigacyjne )
5. po zainstalowaniu Sprite Terminator ( http://www.spritesoftware.com/products/sprite-terminator ) nie ma mozliwości uzyskania danych GPS ( jak w zrzucie ).
Kontaktowałem się w tej sprawie z supportem (program kupiony oficjalnie ), tam podjeli temat, próbowali ale na razie zamilkli - czekam. Mam ten sam program w Polarisie i wszystko śmiga cacy więc nie przyszło mi do głowy najpierw go sprawdzić na Artku. Próbowałem juz wszystkiego: ponownej reinstalacji, włączania  i wyłączania opcji GPS w programie, HR i instalacji na czystym systemie - NIC ! NO EFFECT ! Wyglada na to, że program nie widzi modułu GPS - ale dlaczego, skoro inne programy go widzą? Mało tego - program pokazuje, że "GPS tracking" jest aktywny ! Może ktoś z Was używa tego programu, miał ten sam problem i go rozwiązał bądź przy tej konfiguracji co mam ja ( patrz pkt 2 i 3 ) spróbowałby zainstalowac ten program ( 10-dniowa wersja próbna jest pełnowartościowa ) i sprawdziłby jego działanie. Dzięki z góry i ...Smacznego Jajka  :grin:
Napisane: Kwiecień 11, 2009, 11:37:24
Czy nikt nie bedzie taki uprzejmy i nie sprawdzi czy u niego na sprzecie ( w podanej wyżej specyfikacji ) działa Sprite Terminator?  :(