ŚWIEŻO UPIECZONY POSIADACZ SPV M650 PROSI O POMOC:)!!!

• 2 Odpowiedzi
  • 1598 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ŚWIEŻO UPIECZONY POSIADACZ SPV M650 PROSI O POMOC:)!!!
« dnia: Grudzień 19, 2007, 11:10:22 »
Witajcie,

od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem SPV M650 czyli Orange:) Mam wobec tego kilka pytań:

1) Gdzie najlepiej szukać oprogramowania i w jaki sposób się je wgrywa - czy kopiując do telefony czy z poziomu kompa i podłączonego do niego telefonu

2) Czy jest możliwość bez upgrade systemu uzyskać menu podobne do HTC Home? Wiem że ta nakładka działa tylko na MW6? W każdym razie zależy mi na szybkim dostępie z poziomu ekranu do funkcji i to za pomocą palca a nie koniecznie rysika

3) Czy w SPV można praktycznie każdy program zastąpić innym (czyli np inny moduł telefoniczny, smsowy itd) - chodzi mi głównie o to aby maksymalnie przyspieszyć obsługę (palec + ekran:) i jakie programy do tego polecacie

4) Ostatnie pytanie i spadam - jak tylko włączyłem tel odpalił się i elegancko chodził tzn szybko:) nic się nie zacinało. Ale ponieważ nie lubię tego menu wyłączyłem je i od tej pory SPV zaczął myśleć bardzo długo, tzn objawiało się to tym że uruchamiałem kilka funkcji oczkując szybkiej reakcji, on myślał jakieś 20 sekund a potem odpalał wszystkie w tempie błyskawicy czyli sytuacja żywcem z przeciążonego windowsa z kompa. Tylko mi nie piszcie że to urządzenie tak działa bo już sobie tnę żyły:) A tak na poważnie jest na to jakaś rada? Może trzeba włączyć i wyłączyć - nie sprawdzałem tego bo miałem dosłownie chwilę na przetestowanie i pobawienie się.

Z góry dziękuję Wam za pomoc i wyrozumiałość dla "nowego"

Pozdrawiam serdecznie

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: ŚWIEŻO UPIECZONY POSIADACZ SPV M650 PROSI O POMOC:)!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 19, 2007, 11:22:35 »
1. google - ppc freeware, download PDAClubu; i tak, i tak; poczytaj faq i dział dla początkujących - linki na stronie głównej www.pdaclub.pl
 :) i witamy!

*

Offline roberto122

• 12
    • Sklep internetowy
  • Sprzęt: HTC Artemis P3300
Odp: ŚWIEŻO UPIECZONY POSIADACZ SPV M650 PROSI O POMOC:)!!!
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 19, 2007, 18:34:11 »
2) Czy jest możliwość bez upgrade systemu uzyskać menu podobne do HTC Home? Wiem że ta nakładka działa tylko na MW6? W każdym razie zależy mi na szybkim dostępie z poziomu ekranu do funkcji i to za pomocą palca a nie koniecznie rysika

Jak nie działa, jak działa... :-) U mnie na Artku z WM5 śmiga aż miło...

Robson