SPV M650 wycofany z oferty Orange

• 26 Odpowiedzi
  • 5958 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SPV M650 wycofany z oferty Orange
« dnia: Wrzesień 13, 2007, 21:22:10 »
Wie ktos moze jaki jest powod wycofania? Moze sie juz skonczyl ten model? Jestem ciekaw czy dadza cos w zamian.

Odp: SPV M650 wycofany z oferty Orange
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 13, 2007, 21:35:12 »
Wie ktos moze jaki jest powod wycofania? Moze sie juz skonczyl ten model? Jestem ciekaw czy dadza cos w zamian.
wg babeczki z infolini - sciagneli go ze strony bo było zbyt duze zapotrzebowanie (telofonicznie ich ludzie podobno stasznie nękali) a w magazynach jak na razie pustki :(

pzdr

*

Offline bartek1351

• 24
  • Sprzęt: HTC HD2 LEO/ DESIRE HD/ HTC SENSATION ....
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 13, 2007, 22:40:55 »
tak samo bylo z nokia n73 jak bralem w marcu na abonament w firmie byla w sprzedazy tylko ok miesiaca w orange. Miesiac temu wycofali tez k750i a teraz spv :)

*

Offline Twinn

• 43
  • Sprzęt: SPV M650 // WM6
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 14, 2007, 09:54:14 »
ufff... na swoja spvke czekalem 3 tygodnie z powodu pewnego bledu w zamowieniu ktore popelnilo orange ale przemilcze to :| no ale widze ze na koncowke partii chyba sie zalapalem ;)

*

Offline mar_cin

• **
  • 123
  • Sprzęt: SPV M650 (HTC P3300)
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 16, 2007, 16:58:38 »
hehe :) noo to ja tez sie ciesze w takim razie bo swojego niedawno otrzymalem - zle by bylo gdybym mial czekac kolejne tygodnie

« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 16, 2007, 21:06:13 »
 :) to miałem szczęście bo kupiłem go pare dni temu!!!
Pozdrawiam, zapraszam na priv - fanów spv m 650 tj. 502664400

« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 24, 2007, 14:00:13 »
No i pojawił się ponownie, tylko chyba podniesli ceny :(
Tak to juz w Polsce jest ze jak na cos jest popyt to trzeba podniec cene bo mozna wiecej zarobic.
Ja przy abo 100 (60 zł) w ramach przedłużenia moge go kupic za 1300 zł - chore !!

*

kepoks

« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 25, 2007, 00:32:13 »
Ja przy abo 100 (60 zł) w ramach przedłużenia moge go kupic za 1300 zł - chore !!

Za taką cenę to można kupić nówkę na allegro lub w jakimś sklepie. Znając życie ceny na allegro też pójdą w górę  :worried:

*

Offline trych

• **
  • 246
    • http://www.m-blue.pl
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 25, 2007, 07:12:53 »
ja przy abonamencie jakies 50zl, rach na 150 na przedlizenie umowy dalem brutto 270zl.
co ciekawe rzeczywuscie pda nie ma w salonach firmowych, ale podzwonilem po malych salonach - tych niefirmowych:) i dwa na cale miasto sie jeszcze znalazly - chetnym proponuje zrobic tak samo;)

*

Offline Swedol

• 17
  • Sprzęt: HTC Artemis HTC Diamond HTC Leo
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 29, 2007, 07:31:25 »
SPV M650 pojawia się w sklepie internetowym ORANGE w późnych godzinach nocnych. Ja się wstrzeliłem i czekam na dostawę.
HTC P3300 Artemis
HTC P3700 Touch_Diamond
HTC HD2 T8585 Leo

*

Offline Cezaro

• *
  • 72
  • Sprzęt: TP 2
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 18, 2007, 08:57:48 »
Nie ma zadnych info o wycofaniu, pracuje w oranzadzie i wiem o co chodzi, telefon jest drogi ale w przedluzeniu wychodzi niektorym nawet za zlotowke, wiec orange malo zarobi na takim kliencie dlatego jest ciezko dostepny, u mnie w salonie (nie firmowym) zawsze mam dwa na stanie i zamowieniem tego modelu nie mam problemu :) tak wiec jezeli jest ktos z okolicy lublin/pulawy zapraszam :)

*

Offline trych

• **
  • 246
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 18, 2007, 11:51:24 »
to i tak masz dobrze:) u mnie w dwoch firmowych, gdzie znam pol obslugi, bo od zawsze kraze po tych dwoch salonach powiedzieli ze sa zapisy i z 20 osob czeka...
zaczalem dzwonic po salonach do ok 100km ode mnie, po 3 wpadlem na genialny pomysl obdzwonienia malych punktow u mnie w miescie, okazalo sie ze na cala czestochowe jeszcze sie dwa zapodzialy - faktycznie na takie zabawki to raczej ludzie licza na salon firmowy a nie jakies tam sklepiki:)

*

Offline Masta_J

• 309
  • Sprzęt: HD2
« Odpowiedź #12 dnia: Październik 18, 2007, 18:08:40 »
W Bielsku - Białej widziałem ostatnio w Orange w Auchan kilka dni temu  :ok:

Pozdrawiam,
Masta_J

*

Offline RadaRes

• 487
  • Sprzęt: Blackstone, GO930
« Odpowiedź #13 dnia: Październik 18, 2007, 18:34:11 »
No nieźle. Nie ma sie co dziwić że Oranżadnicy nie chcą za bardzo sprzedawać ich po kilkaset zł skoro oryginał kosztuje coś koło 1800zyla. Ja w styczniu za artemisa dałem 2100zł a tu ktos pisze że 270 dał. To sie porobiło :)
TT CWE i ameryka ;),  AutoMapa EU 5.5.1 (709)

*

Offline Cezaro

• *
  • 72
  • Sprzęt: TP 2
« Odpowiedź #14 dnia: Październik 19, 2007, 18:21:14 »
powiem tak, w firmowkach nie ma zazwyczaj tych telefonow z racji iz zaopatruje ich centertel, a w centku brak tych fonow. Szukajcie w salonach partner - ktorych dostawcami/wspolwlascicielami jest firma Tell, moj salon jest zaopatrywany przez tella i nie mam problemow z tym fonem :) btw. mialem kilku klientow ktorym ten wychodzil za zlotowke, ale ostatnio sprzedaz 650tki spdala z racji iz jest badziewie n95 i wszyscy chca to haha

*

Offline Słodki

• 21
  • Sprzęt: HTC Diamond & HTC LEO
« Odpowiedź #15 dnia: Październik 20, 2007, 10:51:11 »
Mi Pani przywiozła wczoraj. Choć nie wiem czy nie byłoby lepiej gdybym zaczekał na Kaisera. Choć chyba i tak SPV M650 sprzedam i się skusze na Kaisera.  :). Choć osobiście mam wątpliwości bo nie ukrywam że Artemis mi się podoba :) A co wy myślicie ?

*

Offline trych

• **
  • 246
« Odpowiedź #16 dnia: Październik 20, 2007, 11:14:32 »
dla mnie dodatkowa klaw to zbedny ciezar i grubosc:)

« Odpowiedź #17 dnia: Październik 22, 2007, 15:34:50 »
Mi Pani przywiozła wczoraj.
A ja wlasnie dostałem info z programu Propozycja ze dostali jakies na magazyn (podobno z nową Automapą) i jeden telefonik bedzie do mnie dzisiaj wysłany.
No to czekam na przesyłkę. ;)
a propos Kaisera - za stronie z ustawieniami jest mozliwośc wyboru HTC TyTN II - wiec pewnie zaraz sie pojawi w ofercie, no chyba ze chcą przyciagnąc tych co kupili w Erze ;)

*

Offline zwierzak2003

• **
  • 245
    • PSGroove.pl
  • Sprzęt: HTC Kaiser
« Odpowiedź #18 dnia: Październik 22, 2007, 23:50:42 »
Wlasnie ludzie z mojego Oragne (sklepu ktory mnie nie obluguje) nie zrozumieli o ktory PDA mi chodzi i spraowadzili mi wlasnie Artemisa z mapami Automapy dla Polski, wiec potwierdzam te informacje, ale nie moge powiedziec nic wiecej bo nie dajen mi bylo sie nim bawic bo ciagle czekam na HTC TyTn II.
Masz zgodę Administracji? Poczytaj Regulamin.

« Odpowiedź #19 dnia: Październik 24, 2007, 01:17:57 »
a wiadomo kiedy bedzie TyTn II dostepny w Orange?

*

Offline piotrek84

• 15
  • Sprzęt: SPV M650 + 2GB + Brando Protector Plus (w drodze)
« Odpowiedź #20 dnia: Październik 24, 2007, 11:19:04 »
A ja wlasnie dostałem info z programu Propozycja ze dostali jakies na magazyn (podobno z nową Automapą) i jeden telefonik bedzie do mnie dzisiaj wysłany.
No to czekam na przesyłkę. ;)

No to witam Kolegę ;). W poniedziałek też Propozycja się odezwała bo byłem zapisany "w kolejce" na M650 i również czekam na kuriera.

Btw. ta nowa automapa to 4.0 czy już nowa-nowa 4.1.2?;)

Pozdrawiam

« Odpowiedź #21 dnia: Październik 24, 2007, 11:57:17 »

[/quote]

Btw. ta nowa automapa to 4.0 czy już nowa-nowa 4.1.2?;)

Pozdrawiam
[/quote]

witam rowniez - co ciekawe zapisywałem sie kiedys we wrzesniu i nikt do mnie nie oddzwonił, ale ostatnio zadzwoniłem we czwartek a juz w poniedziałek babeczka miała info ze paczke mi wysyłają ;)
co do wersji to nie wiem bo jeszcze paczka nie dotarła, ale z tego co gdzieś słyszałem i tak jest rok na aktualizację - wiec zawsze będzie można zrobić samemu ;)

pzdr

*

Offline piotrek84

• 15
« Odpowiedź #22 dnia: Październik 25, 2007, 15:29:43 »
witam rowniez - co ciekawe zapisywałem sie kiedys we wrzesniu i nikt do mnie nie oddzwonił, ale ostatnio zadzwoniłem we czwartek a juz w poniedziałek babeczka miała info ze paczke mi wysyłają ;)

Kolego, a powiedz, czy przesylka do Ciebie juz dotarla? Bo ja mam co prawda numer przesylki ale jeszcze jej nie ma w bazie firmy kurierskiej (czyt. telefon nie wyszedl z magazynu). Powod? Dopiero dzis sie dowiedzialem, ze zamowiony w poniedzialek telefon jeszcze nie ma nadanego IMEI.

No żesz... Póki co zatem piszę na forum o pockecie, którego nie mam i nie wiem kiedy będę mieć:/.

Lubię Orange, ale ile ja się przez nich naczekam  :mad:

*

Offline ociec

• 7
  • Sprzęt: Omnia II
« Odpowiedź #23 dnia: Październik 25, 2007, 21:58:24 »
Dzisiaj przyszedł do mnie nowy M650. Przedłużenie umowy mogłem zrobić już tydzień wcześniej ale nie było na magazynie. W poniedziałek ok. 14 pani z Orange upewniła się czy chcę dalej i przekazała do wysyłki.
Dzisiaj rano SMS o przesyłce i o 15 kurier przyniósł. Mała niespodzianka Automapa na karcie 1GB zamiast na 512 (nawet na pudełku jest taka informacja).

Pozdrawiam
ociec

*

Offline piotrek84

• 15
« Odpowiedź #24 dnia: Październik 25, 2007, 22:05:46 »
Dzisiaj przyszedł do mnie nowy M650. Przedłużenie umowy mogłem zrobić już tydzień wcześniej ale nie było na magazynie. W poniedziałek ok. 14 pani z Orange upewniła się czy chcę dalej i przekazała do wysyłki.
Dzisiaj rano SMS o przesyłce i o 15 kurier przyniósł. Mała niespodzianka Automapa na karcie 1GB zamiast na 512 (nawet na pudełku jest taka informacja).

Ja dzisiaj zacząłem ponaglać i cudownym trafem w systemie DPD znalazła się przesyłka, więc mam nadzieję, że jutro będzie.

Btw. czy pieczątka firmowa dla kuriera/aneksu musi zawierać regon czy wystarczy  taka z firmą, właścicielem i adresem?

A propos karty - a ja kupiłem 2GB he he ;). Którą wersję AM nagrali 4.0 czy już tą 4.1?;)

*

Offline ociec

• 7
  • Sprzęt: Omnia II
« Odpowiedź #25 dnia: Październik 25, 2007, 22:26:54 »
Którą wersję AM nagrali 4.0 czy już tą 4.1?
wersja 4.1.2 (426)

Pozdrawiam ociec

« Odpowiedź #26 dnia: Październik 26, 2007, 11:01:08 »

[/quote]

Ja dzisiaj zacząłem ponaglać i cudownym trafem w systemie DPD znalazła się przesyłka, więc mam nadzieję, że jutro będzie.

Btw. czy pieczątka firmowa dla kuriera/aneksu musi zawierać regon czy wystarczy  taka z firmą, właścicielem i adresem?

A propos karty - a ja kupiłem 2GB he he ;). Którą wersję AM nagrali 4.0 czy już tą 4.1?;)
[/quote]

witam
moja tez juz od wczoraj na mnie czekała - odbierała żona i oczywiscie pieczątka była potrzebna, ale kurier powiedział ze ważny jest NIP, o regonie nic nie wspominał
Jako ciekawostakę podam fakt ze przy abo za ok 50 zł fona kupiłem za 358 brutto
Cena wynikała z rabatu 400zł, za to jednak zadnych usług dodatkowych nie było :(

pzdr