Witam
od wczoraj mam spv m650 i mam kilka pytan do zaawansowanych posiadaczy

Po pierwsze to bardzo nurtuje mnie jak dzialaja kontakty w tym urzadzeniu.
Kupilem 2 urzadzenia i w jednym z nich byly kontakty, wlozylem swoja karte, stare zniknely a sa moje - a nic nie kopiowalem
Wyjalem moja karte i tez sa juz tylko te moje. Czy moge jakos odzyskac te stare ktore byly od nowosci ?
Druga sprawa to jak zaznaczyc np wszystkie kontatky na raz - w wiekszosci tel jest opcja zaznacz wszystko i wtedy mozna usunac lub skopiowac, ew. przeslac na inny a w spv nie mam pojecia jak to zrobic.
Kolejne pytako dotyczy softu jaki jest dostarczony z tym urzadzeniem a raczej jego brak - na plycie mam activ sync, ktorego juz z reszta wiekszosc osob baiwaca sie tel juz posiada oraz outlook; a co z Windowsem ? Kolejne pytanie dotyczy kopiowania np kontaktow - czy to mozliwe tylko przez outlooka ? Bez instalowania outlooka przegladalem usulnie zawartosc tel i karty ale nic nie znalazlem
Zeby juz wiecej nie przynudzac chyba ostatnie pytanie dotyczace automapy - standartowo jest ona na karcie 512 - co zrobic zeby wpakowac 2 giga i zeby wszsytko dzialalo ? Skopiowalem cala zawartosc 512 na 2 i automapa sie zainstalowala, ale niestety przy wczytywaniu mapy wyskakuje blad. wiec wlozylem spowrotem 512 i dziala ok
---------------- ten klopot juz chyba rozwiazalem - a mianowicie napisalem do automapy i odpisali mi ze nalezy odblokowac klucz licencyjny - to oni robia - a nastepnie na nowej karcie zainstalowac i zarejestrowac automape - sprawdze w najblizszym czasie i dam znac 
Mam jeszcze jedno

pytanie jak zarejestrowac sie na stronie producenta Automapy - mam juz nr licencji ktory jest na karcie ale skad wziac nr rejestracyjny ?? Na stronie pisza ze jest podany przy uruchomieniu programu a u mnie nic takiego nie ma

A dla ogolnie zainteresowanych tym sprzetem - bawilem sie do tej pory FS N560 z navigo 2 i destinatorem, niby szybszy procesor - ale z spv jestem duzo bardziej zadowolony
Bede bardzo zobowiazany za pomoc

sorki 4 any mistakes
Pozdrawiam
Tomek