spv m650 gdzie jest budzik?

• 6 Odpowiedzi
  • 1762 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline freedi

• 9
  • Sprzęt: SPV M650
spv m650 gdzie jest budzik?
« dnia: Grudzień 22, 2007, 19:31:42 »
Witam, wszystkich jako ze jestem u was nowy, i do tego kompletnym laikiem w sprawie pda :(
trochę poczytałem i na pewne sprawy mam juz jasność.
a problem dotyczy budzika w spv czy istnieje tam coś takiego?
oczywiście nie pisze o opcji zegar i alarmy... no chyba ze to właśnie jest budzikiem wiec w takim razie jak tam dodać normalne dzwonki bo te które tam są to nawet słabo słychać jak człowiek nie śpi...

i jeżeli komuś będzie się chciało to co można jeszcze dograć do niego (programy itp) by go ulepszyć, i może się przydać.
systemu nie będę zmieniał na wm6 bo nie chce tracić gwarancji.

wielkie dzięki i pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2007, 19:06:15 wysłana przez freedi »

*

Offline Masta_J

• 309
  • Sprzęt: HD2
Odp: spv m650 gdzie jest budzik?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 23, 2007, 11:02:31 »
Polecam przestudiować dogłębnie instrukcję obsługi.

Pozdrawiam,
Masta_J

*

Offline freedi

• 9
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 23, 2007, 19:08:51 »
Polecam przestudiować dogłębnie instrukcję obsługi.

Pozdrawiam,

widzę ze lubisz posty nabijać... i chyba czytać ze zrozumieniem dogłębnie nie umiesz.

czy ktoś pomoże?

*

Offline Masta_J

• 309
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 23, 2007, 19:49:26 »
Nabijanie postów to takie wątki jak Twoje, na które już co najmniej kilkakrotnie padały odpowiedzi na forum.
Ale po co czytać archiwum? Po co używać opcji Szukaj?
Lepiej nabazgrolić po raz wtóry o tym samym...
I Ty mnie będziesz mówił o nabijaniu postów...

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=85498.0

Pozdrawiam,
Masta_J

*

Offline freedi

• 9
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 23, 2007, 20:00:58 »
Nabijanie postów to takie wątki jak Twoje, na które już co najmniej kilkakrotnie padały odpowiedzi na forum.
Ale po co czytać archiwum? Po co używać opcji Szukaj?
Lepiej nabazgrolić po raz wtóry o tym samym...
I Ty mnie będziesz mówił o nabijaniu postów...

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=85498.0

Pozdrawiam,

wiec znajdz odpowiedz w szukajce.. nie znajdziesz bo jej tam nie ma. nadal zdania nie zmieniam na tym forum nabijasz posty i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
i więcej proszę nie wypowiadaj się w tym temacie i innych moich na tym forum bo zamierzam poczytać ze zrozumieniem...  i zostać tu stałym bywalcem.

prosze mod/admin
o usuniecie postów z OT

*

Offline Masta_J

• 309
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 23, 2007, 21:43:59 »
To bardzo proste, czasami trzeba tylko użyć logicznego myślenia.

Nie ma innego budzika poza tym, o którym piszesz oraz ewentualnie Kalendarzem i Zadaniami - ale co z nich za budziki.

Podesłałem Ci wątek z różnymi budzikami - wystarczy tylko sprawdzić, który Ci podejdzie i już masz fajny budzik - owszem trzeba się tutaj troszkę napracować bo nie podałem Ci linka do konkretnego programu z instrukcją instalacji no ale cóż zawsze będę uważał, że takie posty jak Twoje to zwykłe nabijanie postów i niechęć do jakiegokolwiek wysiłku ze strony ich autora.

Jak zmienić domyślne dzwonki w budziku standardowym w SPV?

Znowu troszkę pracy należało włożyć ale:
Po sprawdzeniu nazw dzwonków jakie występują na liście w budziku odszukałem gdzie takowe pliki znajdują się w urządzeniu.
Okazało się, że w katalogu Windows; dalej okazało się, że domyślnie są to pliki WAV.
Wystarczy więc wrzucić do tego katalogu innego WAVa i już można go używac jako sygnał budzika.

Pozwolisz, że na pytanie jakimi programami można ulepszyć SPV nie odpowiem bo jest do tego nawet specjalny wątek na forum - wykaż troszkę własnej inicjatywy i przy odrobinie sprzyjającego wiatru go znajdziesz i przeczytasz mam nadzieje ze zrozumieniem, którego brak mi zarzucasz.

Postanowiłem Ci jednak odpisać bo skoro będziesz stałym bywalcem tego forum to będziemy się częściej spotykali a znajomości zaczęte w taki sposób jak nasza są najlepsze  :mrgreen:

Pozdrawiam Cię serdecznie,
Masta_J

*

Offline freedi

• 9
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 23, 2007, 23:05:06 »
To bardzo proste, czasami trzeba tylko użyć logicznego myślenia.

Nie ma innego budzika poza tym, o którym piszesz oraz ewentualnie Kalendarzem i Zadaniami - ale co z nich za budziki.

Podesłałem Ci wątek z różnymi budzikami - wystarczy tylko sprawdzić, który Ci podejdzie i już masz fajny budzik - owszem trzeba się tutaj troszkę napracować bo nie podałem Ci linka do konkretnego programu z instrukcją instalacji no ale cóż zawsze będę uważał, że takie posty jak Twoje to zwykłe nabijanie postów i niechęć do jakiegokolwiek wysiłku ze strony ich autora.

Jak zmienić domyślne dzwonki w budziku standardowym w SPV?

Znowu troszkę pracy należało włożyć ale:
Po sprawdzeniu nazw dzwonków jakie występują na liście w budziku odszukałem gdzie takowe pliki znajdują się w urządzeniu.
Okazało się, że w katalogu Windows; dalej okazało się, że domyślnie są to pliki WAV.
Wystarczy więc wrzucić do tego katalogu innego WAVa i już można go używac jako sygnał budzika.

Pozwolisz, że na pytanie jakimi programami można ulepszyć SPV nie odpowiem bo jest do tego nawet specjalny wątek na forum - wykaż troszkę własnej inicjatywy i przy odrobinie sprzyjającego wiatru go znajdziesz i przeczytasz mam nadzieje ze zrozumieniem, którego brak mi zarzucasz.

Postanowiłem Ci jednak odpisać bo skoro będziesz stałym bywalcem tego forum to będziemy się częściej spotykali a znajomości zaczęte w taki sposób jak nasza są najlepsze  :mrgreen:

Pozdrawiam Cię serdecznie,

Dziękuję bardzo... :ok:
właśnie po to jest forum teraz mam jasność...
urazy są nie potrzebne :wink: