spv m650 automapa poł. bluetooth

• 2 Odpowiedzi
  • 910 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

spv m650 automapa poł. bluetooth
« dnia: Marzec 20, 2009, 11:12:00 »
Witam
Jak w temacie  , mam m 650 z orange i AutoMapa 5 , chciałem zakupić zestaw bluetooth czyli słuchawki douszne i zainstalowac w kasku motocyklowym . Problem jest taki że instalując inny bluetooth telefon działa przez niego ale komunikaty nawigacyjne jak i sama nawigacja przez głośniki spv m 650 , czy jest mozliwość aby waszystko działało przez bluetooth , czyli komunikaty nawigacyjne, mp3 i rozmowy telefoniczne ? Proszę o pomoc
PS. posiadam room ,,AMIGAnTOMEK WM 6.1 PL "

Odp: spv m650 automapa poł. bluetooth
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 22, 2009, 20:06:53 »

Odp: spv m650 automapa poł. bluetooth
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 23, 2009, 09:58:30 »
Witam
Jak w temacie  , mam m 650 z orange i AutoMapa 5 , chciałem zakupić zestaw bluetooth czyli słuchawki douszne i zainstalowac w kasku motocyklowym . Problem jest taki że instalując inny bluetooth telefon działa przez niego ale komunikaty nawigacyjne jak i sama nawigacja przez głośniki spv m 650 , czy jest mozliwość aby waszystko działało przez bluetooth , czyli komunikaty nawigacyjne, mp3 i rozmowy telefoniczne ? Proszę o pomoc
W zależności od tego, co "potrafi" sparowane urządzenie, w ustawieniach powiązań będą różne opcje.
Np. dla (mojego samochodowego BT w radiu) zestawu "handsfree" są do "zaptaszkowania" :
-bezprzewodowe urządzenie stereo
-zestaw głośnomówiący

Pokombinuj z tymi ustawieniami. One właśnie zmieniają, co idzie po BT, a co nie.