sms pod lewym przyskiem

• 7 Odpowiedzi
  • 1528 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline fala77

• 717
  • Sprzęt: HTC One V
sms pod lewym przyskiem
« dnia: Maj 25, 2008, 16:26:39 »
witam!!! czy da się ustawić pod lewym przyciskiem funkcyjnym bezpośrednio okienko w którym wpisuje się sms-a?kombinuje z Softkeys Applet 1.4 ,niestety tam trzeba wskazać jakąś aplikację i nie wiem czy jest to w ten sposób możliwe?jeśli tak to która to będzie aplikacja a jeśli nie ten sposób to jaki?
HTC One V

*

Offline fala77

• 717
Odp: sms pod lewym przyskiem
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 26, 2008, 00:11:58 »
po długich testach różnych programów udało mi się osiągnąć efekt za pomocą programu KeySwop 0.2.3
HTC One V

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 26, 2008, 11:14:47 »
po długich testach różnych programów udało mi się osiągnąć efekt za pomocą programu KeySwop 0.2.3

Hmm..a to sie natrudziłeś jak dla mnie daremnie.Wchodzisz-Start-settings(ustawienia)-Buttons(klawisze)i przypisujesz programy do klawiszy jakie tylko chcesz,np.Messaging(wiadomości)Po wciśnięciu klawisza masz opcje:Text Messages(wiadomości tekstowe),MMS,oraz Setup Email.Dwie ostatnie by skorzystać z innych opcji wysyłania jak tylko SMS(bo musiałbyś ustawić je pod innymi klawiszami by mieć do nich dostęp).Najprostszym wyczynem jeśli chodzi o dostęp do klawiszy funkcyjnych i programowych jest zainstalowanie Launchera,który to posiada skróty w postaci ikon do wybranych przez Ciebie programów i funkcji telefonu.Polecam SPB Mobile Shell 2.1 (wersja PL,niestety płatny)oraz bardzo prosty i darmowy GSmart Touch V 1.3 do zrzutu z XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=386133 Myśle że będzie doskonałym rozwiązaniem dla Ciebie na początek znajomości z Artemisem i jego możliwościami(nawet kolor Todaya ten sam ,ładniutki zielony)Polski opis tu:http://www.pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=13984 :mrgreen:
« Ostatnia zmiana: Maj 26, 2008, 11:17:05 wysłana przez !Novy »
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(

*

Offline fala77

• 717
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 26, 2008, 12:17:11 »
pierwsze co to zajrzałem właśnie w to menu "przyciski" ale są tam wszystkie(nawigacja,microsoft,ok itd.) poza tymi dwoma funkcyjnymi.to mnie troszkę zdziwiło bo też mi się wydawało to proste.dla kogoś kto 1 dzień pracuje na WM6 może to troszkę zająć czasu ale jakoś poszło :) dziękuję za kolejną pomoc.
HTC One V

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 26, 2008, 12:54:21 »
A ja w ogóle tej dolnej belki się pozbyłem (chociaż jej nie widać to klawisze skrótów działają tak jakby była belka) i mam na wszystko skróty na todayu albo przypisane do klawiszy sprzętowych. Jak ktoś chce się pozbyć dolnej belki to:   TUTAJ

« Ostatnia zmiana: Maj 26, 2008, 12:57:20 wysłana przez tomaszkap »
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 26, 2008, 14:17:30 »
Hi hi,nie mieszaj chłopakowi w głowie!Zmianiłeś ROM-ik tyle razy że koleś nie ma tyle włosów na głowie! :mrgreen:
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(

*

Offline fala77

• 717
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 26, 2008, 14:38:29 »
hehe kupując XDA wiedziałem że to będzie wyzwanie i narazie się tym nie zrażam.jestem otwarty na wszystkie propozycje no może poza częstymi zmianami ROM-u :) chociaż ten Today Tomaszkap to dla mnie abstrakcja.raczej bym się w nim nie odnalazł :)
HTC One V

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 26, 2008, 16:37:50 »
A tam abstrakcja  :) Temat z nowego programu do tematów MobianoThemes Box Trzeba wszystkiego wypróbować, tak zdobywa się doświadczenie i potem można innym
pomóc. Ja instaluje dużo programów a jak mi się nie spodoba to do kosza  :ok: Artek jest bardzo elastyczny i ciężko coś zepsuć a w rezerwie i tak mam porobione kopie całego systemu. Nie ma się czego bać.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G