No więc po kilkunastokrotnym ubijaniu swojego artka postanowiłem napisać małego tutka jak odratować nasze PDA po ubiciu przy wrzucaniu ROM-u
Po pierwsze opis dotyczy ubijaniem PDA ROM-em od A&T a jedynym ROM-em który da sięzainstalować bez USPL jest Rom z Przyklejonego tematu !! ( chodzi o ROM ERY ) Link zamieszczony dalej w opisie
po drugie nie bawimy się w żadne wrzucanie ROM-u z SD ( za kłopotliwe )
1. Mamy ubite PDA i albo wyświetla się nam pierwszy splash na którym mamy wersje IPL SPL GSM RADIO itd. albo mamy ekran Bootloadera ( jeśli wywala nam samego splasha to musimy wejść w tryb BL Klawisz
REC i POWER )
2. Odpalamy plik instalacyjny z paczuszki :
http://www.mediafire.com/download.php?kjmzbttmyjs ( Pozwoliłem sobie zapożyczyć link od jednego z forumowiczów bo to jedyny stabilny upload

)
oczywiście mam nadzieje że wszyscy wiedzą jak się wrzuca ROM-y jeśli nie to radzę odpuścić sobie wszystkie operacje bo potem jest syf na forum
3.jeśli wszystko poszło poprawnie mamy ROM od ERY
4. Wrzucamy sobie inny dowolny ROM tym razem pamiętając o
USPL !!!!!!!
Metoda testowana przy ubijaniu ROM-em kolegi A&T Oryginalnie miałem rom z Orange
Jeśli w trakcie wrzucania romu macie resety to proponuje poprzeglądać styki baterii 3 dni walczyłem z ubitym Artemis-em i żaden ROM nie podchodził wszystkie się wysypywały gdzieś w okolicach 45-60 % pomogło przelutowanie styków od baterii

Teraz najważniejsze
chodzi o to czy na XP czy Vista, ja posiadam Viste od 1.5 Roku i nie zdażyło mi się żeby Vista powodowała jakieś problemy z wrzucaniem ROM-u i nie instalowałem żadnych sterów pod Viste

kto wymyślił tą bzdurę ?? Wszystkie programy
NALEŻY URUCHAMIAĆ JAKO ADMINISTRATOR !!!!! oczywiście o takiej banalnej rzeczy jak
CENTRUM OBSŁUGI URZĄDZEŃ Z SYSTEMEM WINDOWS nie musze przypominać