OK poszło. Na chwile zamarłem jak po zatwierdzeniu zmiany ROMu na 3....cośtam wykasowało mi stary i wyskoczył błąd jakiś znaczy brak połączenia USB ...(*&*(&^*(%*&$^&%$...
Na ekranie PDA zostały cztery paski w podstawowych kolorach i szybkie bicie serca.... Vista wywaliła komunikat że nie zainstalowano poprawnie i albo spróbować ponownie albo nie no i co pozostało
Kolejnym razem już w komunikacie nie było mowy o zamianie romów tylko o wgraniu nowego i poszło 10 minut i po bólu.
Zauważyłem że można ustawić datę po polsku i nic więcej. Czekam na marchevkę 
Pozdrawiam Radek
A ja tam tydzień po zakupie SPV M650 (Artemis brandowany przez Orange) olałem gwarancję i wgrałem sobie Cooked ROM B&B 4.1, teraz jestem na wersji powyższego 4.2 (WM6 + dodatki HTC dla HTC Touch).
Jestem bardzo zadowolony z tego ROM'u.
A co do gwarancji, to jak padnie na amen to i tak mogę go do serwisu oddać, a jak będą jakieś małe kłopoty - zawsze mogę wgrać oryginalny ROM (mam backup), więc się nie przejmuję.
ROM na którym aktulanie działa podoba mi się przede wszsytkim z tego powodu, że ma fajne fukcje telefonu HTC Touch (TouchFlo - możliwość przewijania wszelkich menu telefonu, stron internetowych w przeglądarce palcem - bradzo fajna sprawa).
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.