Program do zarządzania SPV

• 3 Odpowiedzi
  • 1718 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Mercury

• *
  • 72
  • Sprzęt: SPV M650 + Artemis Touch
Program do zarządzania SPV
« dnia: Lipiec 20, 2008, 21:11:59 »
Witam,
Obecnie korzystam z roomu, WM 6.1 Artemis_Touch_Vanilla_4.02 bo jest on nieco okrojony, ale za to dużo szybszy od Artemis_Touch_4.02_Full_with_4_sided_cube, jednak tam była taka baaardzo pożyteczna aplikacja do zarządzania PPC. Można w niej było ustawić sporo rzeczy tj. wygląd, opcje wiadomości (czy ma powiadamiać o dostarczeniu sms), wybór obrazka startup, i wieeeeele innych...
(był on w okienku settings)
Za nic nie pamiętam jak się nazywał ten App.
Jeśli wiecie o co chodzi albo może nawet wiecie gdzie go można pobrać ( o ile można go dograć ) to bardzo proszę o pomoc.
Głównie chodzi o potwierdzenie dostarczenia wiadomości, bo ostatnio pisałem do mojej dziewczyny i okazało się, że sms'y dotarły hutrem dopiero dzień po fakcie
Don't Hate The Playa, hate the game...

*

Offline Wit Turkowski

• 330
  • Sprzęt: SPV M650
Odp: Program do zarządzania SPV
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 20, 2008, 23:08:46 »

*

Offline Mercury

• *
  • 72
  • Sprzęt: SPV M650 + Artemis Touch
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 20, 2008, 23:58:50 »
dokładnie o to chodziło... Alę  widzę, że to nie będzie szybka instalacja ;/
Don't Hate The Playa, hate the game...

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 03, 2008, 15:16:01 »
Witam,
Obecnie korzystam z roomu, WM 6.1 Artemis_Touch_Vanilla_4.02 bo jest on nieco okrojony, ale za to dużo szybszy od Artemis_Touch_4.02_Full_with_4_sided_cube, jednak tam była taka baaardzo pożyteczna aplikacja do zarządzania PPC. Można w niej było ustawić sporo rzeczy tj. wygląd, opcje wiadomości (czy ma powiadamiać o dostarczeniu sms), wybór obrazka startup, i wieeeeele innych...
(był on w okienku settings)
Za nic nie pamiętam jak się nazywał ten App.
Jeśli wiecie o co chodzi albo może nawet wiecie gdzie go można pobrać ( o ile można go dograć ) to bardzo proszę o pomoc.
Głównie chodzi o potwierdzenie dostarczenia wiadomości, bo ostatnio pisałem do mojej dziewczyny i okazało się, że sms'y dotarły hutrem dopiero dzień po fakcie

Jesli chodzi Ci tylko o raporty doreczeń SMS to użyj prostego SMS DRfix http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=258130 z tym ROM-em działa na pewno,ja go używam.Po instalacji musisz sobie tylko ustawić jaki sposób powiadamiania chciałbyś mieć w Settings/Personal/Sound&Notyfications.Pzdr!
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(