Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Artemis
blokowanie klawiatury
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
blokowanie klawiatury
6 Odpowiedzi
2982 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
gregorii1
9
blokowanie klawiatury
«
dnia:
Listopad 24, 2009, 14:57:37 »
Witam serdecznie
Mam pytanko czy można jakoś normalnie zablokować klawiaturę w artemisie?? wiem że przycisk włączania jest zarazem blokadą ale jest to moim zdaniem beznadziejny pomysł. Trzymając go w kieszeni to duża szansa że wcisnę ten klawisz i telefon jest znów odblokowany. Czy jest jakaś możliwość zablokowania go na tyle żeby jak w innych telefonach odblokować kombinacją klawiszy a nie jednym wciśnięciem. Może jakiś programik nie wiem pomysł na rozwiązanie problemu. Jeśli na forum był wątek proszę o link bo nie mogę znaleźć.
Blokada wyłączona jednym klawiszem co za bezsens również można w ogóle nie blokować hmmm pomoccyyyynie piszcie tylko że nie ma rady po się załamie
ChomikVader
166
Odp: blokowanie klawiatury
«
Odpowiedź #1 dnia:
Listopad 24, 2009, 15:13:12 »
Jeżeli masz czysty ROM i nie używasz żadnych zakładek na today (ekran główny) to w ustawieniach ekranu dzisiaj masz "zablokuj urządzenie"
Tak na marginesie temat był już poruszany
gregorii1
9
«
Odpowiedź #2 dnia:
Listopad 30, 2009, 13:59:58 »
dzieki musze sprobowac
tak na marginesie napisalem ze jesli temat byl poruszany to prosze o link do forum bo nie moge znaleźć
ChomikVader
166
«
Odpowiedź #3 dnia:
Grudzień 02, 2009, 09:55:40 »
Pamiętam, że kiedyś taki temat widziałem ale się zapodział
Możesz też sobie zainstalować HomeScreen ++
http://www.maxprograms.pl/plik,1969.html
Ma kilka przydatnych opcji
np. automatyczna blokada przy wygaszaniu ekranu
podkręcanie procka itp.
Jak dobrze pogrzebiesz w opcjach to znajdziesz coś ciekawego dla siebie
pzdr.
tomaszkap
8932
Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
«
Odpowiedź #4 dnia:
Grudzień 02, 2009, 10:43:03 »
Programów do blokowania jest sporo (dział Oprogramowanie) ale w Artku wystarczy przytrzymać dłużej czerwoną słuchawkę i robi się blokada (w oryginalnych ROMach tak to działa, sprawdź u siebie).
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20
ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G
jareklie
260
Sprzęt: S Galaxy Tab + HTC HD2 +T-Mobile move +SPV M650
«
Odpowiedź #5 dnia:
Grudzień 03, 2009, 11:51:49 »
Czasem ciężko coś znaleźć w wyszukiwarce, więc np. ja stosuję:
XXX site:pdaclub.pl (gdzie XXX to szukana fraza; np. blokada)
Inna sprawa, że o programach do blokowania ekranu i sprzętu było już naprawdę wieeeeele razy...
już było (od 2002 r.): SE p800, MDA Compact, Dell Axim x50, FS Loox 720, HTC Wizard , HTC Universal, HTC Trinity, HTC Artemis, (UMPC) Samsung Q1, HTC Touch HD, HP iPAQ 614c, (UMPC) Sony ux280p, Qtek 8310, Omnia2 + AKTUALNE -> co dalej?
gregorii1
9
«
Odpowiedź #6 dnia:
Grudzień 16, 2009, 12:59:08 »
Dzieki wszystkim za podpowiedzi
Sprawdze ten programik i wasze podpowiedzi jednak dopiero po świetach bo telefon ma być prezentemnie jest dla mnie więc jest już spakowany. Jak go rozpakuje osoba dla której jest to dam znać.
ps WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM PDACLUB WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH O PDA I WSZYSTKICH INNYCH
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »