Witam,
Sprzęt to Spv M650. Na dwóch poprzednich wersjach AM nie miałem tego problemu, a mianowicie:
Wsiadam do samochodu, ustawiam kilka punktów "przez" i ostatni jako "prowadź do" i jadę. Po zaliczeniu powiedzmy dwóch pierwszych punków "przez" zajeżdżam np. na stację i wciskam w Spv guzik uśpienia, żeby chowając spv do kieszeni czegoś nie zmienić przypadkowo dotykacąc ekranu. I tu się pojawia problem, bo od momentu wciśnięcia guzika AM szuka fix'a i jak go znajdzie (trwa to kilka, kilkanaście sekund) to powiadamia o tym dźwiękiem i uruchamia Spva. Mało tego, to jeszcze zaczyna mnie prowadzić od początku trasy, czyli do pierwszego punktu "przez", który już zaliczyłem.
Tak jak powiedziałem na dwóch poprzednich wersjach AM nie było tego problemu. Przebieg instalacji: Spv podłączony do PC przez USB, Najpierw odinstalowanie sterej wersji, a następnie instalowanie nowej, punkty "ulubione" i wszystkie ustawienia podczas instalacji się zachowały, licencja przypisana do urządzenia. Poprzednia instalacja wyglądała tak samo.
Czy muszę coś zmienić w ustawieniach urządzenia? Jeżeli tak, to co? Czy HR i format karty i jeszcze raz instalować AM?
Proszę poradźcie coś.
Pozdrawiam,
Grzegorz