Rzadko pisze ale tym razem nie jestem w stanie się powstrzymać.
dominik17g Po pierwsze weź instrukcje od SPV i poczytaj. Litery nie gryza. Dowiesz sie z niej trochę o sprzęcie i o podstawach jego obsługi.
Dopiero wtedy zajmij sie dostosowywaniem sprzętu do swoich potrzeb.
Co do wgrywania romu, jeśli to co piszą jest nie zrozumiale dla ciebie to na razie wstrzymaj sie z tym. Daj sobie trochę czasu na poznanie sprzętu.
Programy, jest ich masa, wszystko masz opisane w temacie
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=84861.0 Poczytaj temat. Skąd ściągnąć programy? Najlepiej z netu. Korzystaj z Google.
Podkręcanie procka, Battery Statusem. Ewentualnie Omap clock. Skąd je ściągnąć?
www.google.pl Ustawienia fabryczne, zastosuj HardReset, nie wiesz jak? Odsyłam do instrukcji.
Wgrywanie tapet i dzwonków. Odsyłam do instr. Jeśli nie ma to na forum gdzieś się pałętał temat o tym.
Livebox, widzialem w innym temacie ze juz sobie poradziłeś.
Filmy, odsyłam do tematu o aplikacjach, a jeśli nie ma tam info to polecam TCPMP czyli The Core Pocket Media Player.
MDA to też mój pierwszy palmtop, pomimo tego że jestem informatykiem, zanim zadalem jakiekolwiek pytanie przeszukałem forum, poczytałem. Zajęło mi to trochę czasu, ale nauczyłem sie czegoś. Co do Hard Resetu( W skrocie HR) to jeśli czesto cos instalujesz, bawisz sie ustawieniami SPV to musisz sie z nim zaprzyjaźnić.
To tyle moich wypocin. Jeszcze raz, większość tematów jest na forum. Wiec wystarczy poczytać, podobnie jak
INSTRUKCJĘ. To podstawa prawidłowej obsługi sprzętu.