0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wgraj rom jeszcze raz.To najprostsze rozwiązanie.
Wejdź w tryb BL ( masz na forum, jak to zrobić ) i wgraj rom z karty ( także jest na forum ).Musisz tylko wgrać rom na kartę ( poprzez czytnik kart, bo AS nie widzi Artka )Użyj szukajki i sobie poradzisz.Sam kilka razy pisałem jak wgrać rom z karty.
Cytat: malylysy w Listopad 25, 2010, 12:47:08Wejdź w tryb BL ( masz na forum, jak to zrobić ) i wgraj rom z karty ( także jest na forum ).Musisz tylko wgrać rom na kartę ( poprzez czytnik kart, bo AS nie widzi Artka )Użyj szukajki i sobie poradzisz.Sam kilka razy pisałem jak wgrać rom z karty.
skoro nie wiesz co to CID a bierzesz się za flashowanie to moje najszczersze gratulacje za odwagę i kondolencje za uwalenie PDA.Skoro nie wchodzi bootloader i nie da się wgrać fabrycznego romu to du..a
i wg Ciebie to usprawiedliwia przed czytaniem poradników... tylko co ma informatyka z flashowaniem telefonów/PDA....poszukaj na forum...po 1 . znajdź fabryczny rom (juz pisałem jaki)po 2 . wgraj go przez PCpo 3 . jak się nie da to wejdź do działu serwisowanie tam się ktoś ogłasza, że wgrywa bootloadery
ktoś Ci zablokował forumową wyszukiwarkę albo dał bana na google??? wszystko masz opisane w faqzdolny to jesteś tylko w jakiej dziedzinie... cwaniactwo i lenistwo
Cytat: tomwil w Listopad 25, 2010, 15:02:43ktoś Ci zablokował forumową wyszukiwarkę albo dał bana na google??? wszystko masz opisane w faqzdolny to jesteś tylko w jakiej dziedzinie... cwaniactwo i lenistwoPs szukałam... ;p