bo zes lol

jakich malo...choc sam nie uwazam sie za "rambo" w dziedzinie pda.
zawsze ktos za mnie robil wszystko w moim pokecie,ale sytuacja zmusila mnie,zebym sam wziol sprawy w swoje rece. koniec wakacji to byl a ja pojechalem z dziewczyna na wolna chate jej brata.nic szczegolnego tego wieczoru nie bylo

a ze moja druga polowa spac poszla ku mojemu zdumieniu po 22,postanowilem zasiasc wiec przed fajnym laptopem jej brata z znienawidzona wlasnie vista.
jako laik totalny zaczolem szukac czegos a'la active sync do visty (hehe) ale szybko zajaralem ze nic takiego nie potrzeba.tego wieczoru pamietnego byl moment ze usmiech na twarzy mialem ze tak sprawnie idzie,ale i taki ze zawal serca bliski byl.lodow "magnum" zjadlem z 7 a z 5 razy mowilem kobiecie "juz ide"--klamstwa to byly bo siedzialem jak debil przed ekranem i CZYTALEM !
"goscie mnie tu zjedza" jak zaczne zadawac pytanie Twojego typu

pomyslalem wtedy i wszystkie strony tego tematu wertowalem z uwaga.inne lole mialy takie same problemy jak ja,wiec czytalem czytalem czytalem.
3;30 nad ranem gdzies byla jak z pelna popielniczka kiepow i 7 lodami w zoladku siedzialem nad tym poketem i myslalem "fajny byl szkoda ze sie poszedl ...." bylo to juz ktores z kolei podejscie do wgrania tego ROMU.
dziewczyna obrazona,artek uwalony-- ciagle zielony napis windows mobile.prysla nadzieja na to ze pochwale sie "temu komus" z poczatku posta ze sam wszystko teraz potrafie zrobic...zmeczenie i stres dawaly sie we znaki i juz mialem pogasic aparature o ktorej nasi dziadkowie nawet nie snili
gdy ujzalem na ekranie napis " era biznes -- mozesz wiecej"

radosci opisac nie sposob.ROM gania po dzis dzien. 4 giga w zapasie pozwolilo na wgranie mnostwa programow ktore zycie mi ulatwiaja. skomlanie na kolegow ktorzy chca pomoc uwazam za grzech ciezki !!!
bo zaden lol,ktory tu wpada "po gotowe" nie wie ile nasiedziec sie trzeba zeby cos miec fajnego.
dzieki Ci panie wcszechmocny ze nie chcesz juz tego romu z ery,a dzien w ktorym napiszesz ze nie chcesz juz PDA-- bedzie radosnym dniem dla mnie i nas wszystkich...
artemisa niedlugo dostanie moja dziewczyna-- bohaterka tej opowiesci,a ja przesiadam sie na htc diamond...
zostane na forum-- tylko w innym dziale i mam nadzieje ze takich loli jak chrisk89 a i jego samego tam nie spotkam