m650 i pytanie o battery status i ładowarkę

• 2 Odpowiedzi
  • 850 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

m650 i pytanie o battery status i ładowarkę
« dnia: Marzec 20, 2009, 14:28:10 »
Posiadam htc m650 z wgranym softem lblack & blue,program battery status ustawiony na przetaktowanie  od 143mhz do 286mhz wszystko ładnie pracuje ale jeśli podłącze ładowarkę procesor wraca do swojej standardowej prędkości czyli 201mhz,podpowiem iż jest to dla mnie wazne ponieważ w czasie nawigacji na programie garmin podłączam ładowarkę a co za tym idzie przetaktowanie nie działa.Drodzy koledzy co zrobić z tym fantem?,jest jakaś opcja włączenia podkręcania w battery status podczas podłączonej ładowarki?

*

Offline malylysy

• 3008
  • Sprzęt: Xiaomi Mi9T Pro
Odp: m650 i pytanie o battery status i ładowarkę
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 20, 2009, 15:34:48 »
Ustaw sobie na sztywno 247mhz i nie powinno być kłopotów. Ja mam Home++ z takim ustawieniem i nigdy nie miałem kłopotu
If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans.

Odp: m650 i pytanie o battery status i ładowarkę
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 21, 2009, 10:32:24 »
Odpowiedz dobra ale połowiczna dlatego iż bateria będzie cały czas obciążona a ja chce aby procek zmieniał płynnie zapotrzebowanie na megaherce i tak jest ale na pracy na baterii ale jak podłączę ładowarkę to jest stała prędkość 201mhz i się nie zmienia czy to jest obciążony czy też nie myślę iż jest to błąd w programie battery status chyba że macie lepszy pomysł bo na stałe podkręcenie nie jest mi na rękę.