Ekran Today, a Telefon. - problem

• 4 Odpowiedzi
  • 1003 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mungo

• 12
Ekran Today, a Telefon. - problem
« dnia: Luty 15, 2008, 01:19:53 »
Mam taki problem, że kiedy nacisnę zieloną słuchawkę i włączy mi się klawiatura z telefonem nie mogę z niej wyjśc naciskając krzyżyk w górnym rogu. Muszę to zrobic czerwoną słuchawką, jednak później kiedy wciskam ponownie zieloną słuchawkę to nic się nie dzieje i nie mogę wejśc do telefonu. Muszę resetowac pda. Macie na to jakąś radę?
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2008, 23:25:43 wysłana przez mungo »

*

Offline RuTa

• **
  • 166
  • Sprzęt: HTC Touch Pro | Samsung I-5800
Odp: Telefon - problem
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 15, 2008, 01:29:50 »
Może po Hard Reset będzie ok?
« Ostatnia zmiana: Maj 06, 2008, 21:47:59 wysłana przez RuTa »

HTC Touch Pro: szczecinianin WM 6.5 builds 21901 Sense 2.5
Radio: 1.17.25.09

*

Offline mungo

• 12
Odp: Telefon - problem
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 16, 2008, 00:25:48 »
Zrobiłem Hard reset i wszystko było okej do czasu wgrania PocketCM. To on powodował problem. Musiałem zrobic reset ponownie.

*

Offline mungo

• 12
Odp: Ekran Today, a Telefon. - problem
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 21, 2008, 23:26:59 »
Okazało się, że to nie PocketCM, ale ogólnie ekran Today. Problem pojawia się po wrzuceniu HTC Home, a także razem spb phone suite i spb time.

Wygląda to tak, że kiedy włączę pda, wszystko się pojawia - ładnie, pięknie. Naciskam zieloną słuchawkę > pojawia się aplikacja telefonu > naciskam krzyżyk w prawym górnym rogu > aplikacja nie reaguje, nie wyłącza się > muszę więc nacisnąc czerwoną słuchawkę aby wrócic do ekranu today > w efekcie nie mogę spowrotem włączyc aplikacji "telefon". Jednak połączenia mogę odbierac, a także dzwonic przez książkę kontaktową.

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
Odp: Ekran Today, a Telefon. - problem
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 28, 2008, 22:26:33 »
Siem!Nie pamiętam już ale gdzieś już czytałem o takim problemie i z tego co pamiętam to problem powodowała aplikacja właśnie firmy SPB.Proponuje odinstalować aplikacje SPB,soft reset i sprawdzić czy jest ok.Jeśli tak to nie wracać już do tych aplikacji a postawić na aplikacje takie jak iLauncher 3.1 i inne firmy SBSH są o wiele bardziej funkcjonalne i kompatybilne nie mówiąc już o zużyciu pamięci ale o tym wszystkim możesz poczytać .Link do stronki producenta http://www.sbsh.net/   .Pozdrawiam i mam nadzieję że rozwiąże to problem. :wink:
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(