HTC P3300, jaka słuchawka BT , do Skypa?

• 4 Odpowiedzi
  • 1107 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HTC P3300, jaka słuchawka BT , do Skypa?
« dnia: Lipiec 24, 2007, 00:27:44 »
jak w temacie pozdrawiam

*

Offline Waldzio

• 919
  • Sprzęt: HTC Magician, Artemis, Dream, Vision
Odp: HTC P3300, jaka słuchawka BT , do Skypa?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 24, 2007, 12:42:46 »
myślę, że każda jedna, ale będziesz musiał, użyć programu do otwierania kanału przesłu dźwięku do słuchawki bluetooth (jest darmowy, u mnie działa...)

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 24, 2007, 15:35:22 »
poleć jakąś może słuchawke która długo trzyma . i proszę o troche info na temat tego progsa do obsługi Bt.

acha i jeszcze zapytam jak Ci chodzi Skype, czy trzeba cos poustawiać itp.
na razie jeszcze się troche męczę z podpięciem przez wifi do wlan, ale to kwestia czasu, pewnie mam coś nie tak z konfiguracją by wpiąć die do Dlinka, i czasem automatycznie chce sie łączyś przez edge, co rozumiem jest płatne...jak to wyłączyć na stałe by nie chciał sie łączyć przez edge i gprs
pozdro

*

Offline Masta_J

• 309
  • Sprzęt: HD2
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 27, 2007, 15:19:56 »
myślę, że każda jedna, ale będziesz musiał, użyć programu do otwierania kanału przesłu dźwięku do słuchawki bluetooth (jest darmowy, u mnie działa...)

Jaki to program? Jeszcze do tego darmowy.
Poproszę o linka.

Dziękuję i pozdrawiam,
Masta_J

*

Offline robfra

• **
  • 183
  • Sprzęt: SGS2 Turkbey
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 12, 2007, 19:57:04 »
poleć jakąś może słuchawke która długo trzyma . i proszę o troche info na temat tego progsa do obsługi Bt.

acha i jeszcze zapytam jak Ci chodzi Skype, czy trzeba cos poustawiać itp.
na razie jeszcze się troche męczę z podpięciem przez wifi do wlan, ale to kwestia czasu, pewnie mam coś nie tak z konfiguracją by wpiąć die do Dlinka, i czasem automatycznie chce sie łączyś przez edge, co rozumiem jest płatne...jak to wyłączyć na stałe by nie chciał sie łączyć przez edge i gprs
pozdro

Wszystkie trzymają podobnie, ale weź Motorollę H500 - zasilisz ją z tej samej ładowarki samochodowej co Artka