Fring i VOIP

• 4 Odpowiedzi
  • 2220 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline !Novy

• 774
  • Sprzęt: HTC Diamond      ROM Dutty V3-Oh yeah!
Fring i VOIP
« dnia: Kwiecień 18, 2008, 09:56:53 »
Przeglądam wątek na forum     
Konfiguracja VOIP na WM6 http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=64625.0  i zastanawiam sie czy próbował ktoś już uruchomić VOIP na Artemisie z ROM-em  od meschle'a?Wiem że podobne tematy już zaistniały ale interesuje mnie konkretnie ten ROM z tym PDA.Jeśli juz ktoś smiga VOIP z taka konfiguracją to proszę o spostrzeżenia i wskazówki .Jeśli temat już był to sorrki i proszę o namiary.

Prośba jeśli ktoś może zainstalować program fring i sprawdzić jego działanie jesli chodzi o Skypa,chciałbym sie dowiedzieć czy tylko ja nie moge sie zalogować bo koleś na forum tego programu twierdzi że to wina wszystkich innych przyczyn a nie samego programu.Dzięki
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2008, 12:32:40 wysłana przez !Novy »
Złodziejstwo jest wybaczalne – głupota nie.Napoleon Bonaparte

Mam bana na to forum :(

*

Offline roy

• *
  • 62
    • Czarter jachtów Zalew Szczeciński
  • Sprzęt: SPV m650 Artemis Touch 4.02 Vanilla
Odp: VOIP na Artemisie z Vanilla Touch 4.02
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 18, 2008, 10:55:11 »
a fring działa ?
pzdr
R.

*

Offline !Novy

• 774
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 18, 2008, 11:57:02 »
Próbuje Fring-a przy WiFi ale przy Skype configuration -please enter your user-ID and password wpisuje ID i hasło którego uzyłem na 100% przy rejestracji i ciągle jest Subscribing ???Może trzeba otworzyc jakieś port w routerze??No nie wiem już sam... :|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 18, 2008, 13:32:18 wysłana przez !Novy »

*

Offline roy

• *
  • 62
    • Czarter jachtów Zalew Szczeciński
  • Sprzęt: SPV m650 Artemis Touch 4.02 Vanilla
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 18, 2008, 12:28:25 »
Próbuje Fring-a przy WiFi ale przy Skype configuration -please enter your user-ID and password wpisuje ID i hasło którego uzyłem na 100% przy rejestracji i ciągle jest Subscibing ???Może trzeba otworzyc jakieś port w routerze??No nie wiem już sam... :|

A połączenie wifi działa bez problemu - włącz wifi ręcznie przed odpaleniem fringa
pzdr

*

Offline !Novy

• 774
Odp: Fring i VOIP
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 21, 2008, 10:11:01 »
WiFi śmiga cacy,przeglądarka w Artemisie działa więc co jest grane?Może trzeba jakieś porty pootwierać w routerze??Fring test też nie działa,dostaje info od Pani abym sprawdził ustawienia...
Napisane: Kwiecień 18, 2008, 12:31:14
Hej,nikt nie używa Fringa??Program jest cool jeśli chodzi o możliwości:Ten darmowy komunikator umożliwia rozmowy pomiędzy użytkownikami Skype®, Google Talk™, ICQ, MSN® Messenger  http://www.skyit.pl/fring-to-mobilny-skype/.Chciałbym sie tylko dowiedzieć czy ktoś używa go na Artemisie z WM6.1.Downloads/konfiguracja tu:http://www.fring.com/