dzwiek przychodzacego sms

• 6 Odpowiedzi
  • 2319 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline xMark

• 25
dzwiek przychodzacego sms
« dnia: Wrzesień 15, 2007, 15:47:25 »
witam
nie moge nigdzie ustawic dzwieku sms. chcialbym zeby to byla mp3 ale nie mam pojecia gdzie to zmienic. stanardowe dzwieki sa za ciche i za krotkie. mozna ustawic mp3?

*

Offline bartek1351

• 24
  • Sprzęt: HTC HD2 LEO/ DESIRE HD/ HTC SENSATION ....
Odp: dzwiek przychodzacego sms
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 16, 2007, 09:35:16 »
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2007, 09:37:43 wysłana przez bartek1351 »

*

Offline szarik.rcm

• **
  • 218
    • http://www.fifam.info
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond, HTC Touch Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 19, 2007, 17:10:36 »
Można jeszcze plik dźwiękowy (.mp3) wrzucić do folderu Windows i za pomocą Start-> Ustawienia-> Dźwięki i powiadomienia-> Powiadomienia wybrać z listy zdarzeń "Wiadomości: Nowa wiadomość SMS" i później wybrać plik dźwiękowy z drugiej listy. U mnie działa:)

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 12, 2007, 10:19:30 »
a u mnie nie i nie mam pomyslu

*

Offline Endriuszka

• **
  • 214
  • Sprzęt: BYŁ >>> HTC P3300 Artemis jest HTC KAISER :)
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 13, 2007, 18:20:13 »
Można jeszcze plik dźwiękowy (.mp3) wrzucić do folderu Windows i za pomocą Start-> Ustawienia-> Dźwięki i powiadomienia-> Powiadomienia wybrać z listy zdarzeń "Wiadomości: Nowa wiadomość SMS" i później wybrać plik dźwiękowy z drugiej listy. U mnie działa:)

u mnie działa

*

Offline soko

• *
  • 60
  • Sprzęt: Spv M650, SE X1
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 18, 2007, 14:49:33 »
witam,

u mnie tez ten sposob nie dziala. w menu telefonu na zwykle dzwieki, mp3 sa na liscie, jednak w wyzej opisany sposob jesli chodzi o sms`a moich wgranych mp3jek nie. ktos ma jakis pomysl?

*

Offline roberto122

• 12
    • Sklep internetowy
  • Sprzęt: HTC Artemis P3300
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 18, 2007, 21:43:42 »
witam,

u mnie tez ten sposob nie dziala. w menu telefonu na zwykle dzwieki, mp3 sa na liscie, jednak w wyzej opisany sposob jesli chodzi o sms`a moich wgranych mp3jek nie. ktos ma jakis pomysl?

Jeśli nie chcesz korzystać z dodatkowych programów, to zmień format dźwięku z .mp3 na .wav (np. Alive MP3 WAV Converter) o następujących parametrach:

Częstotliwość próbkowania 11kHz
Format dźwięku                - PCM

Potem tylko przenieś taki .wav na PDA do katalogu Windows, potem tylko  soft reset (u mnie bez soft reset-u plik był cały czas niewidoczny) i tak jak pisał wcześniej szarik.rcm "Start-> Ustawienia-> Dźwięki i powiadomienia-> Powiadomienia wybrać z listy zdarzeń "Wiadomości: Nowa wiadomość SMS"

robson