czy można odręcznie pisać w SPV M650 lub gdzie mozna sciągnąć oprogramowanie...

• 6 Odpowiedzi
  • 1354 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam wszystkich, mam pytanie:D

czy jest mozliwosc pisania sms-ow po przez odreczne pismo w M650...jezeli tak to jak to zrobic, skad oprogramowanie??

z gory wielkie dzieki za odpowiedzi

*

Offline aman

• **
  • 147
  • Rom: Artemis Touch Vanilla 4.02 / Diamond by Akeo
  • Sprzęt: SPV M650 / HTC Trinity
BYLO

*

Offline mickey

• **
  • 114
  • Sprzęt: HTC TOUCH HD
opcja 'szukaj' na forum nie gryzie, nie psuje komputerów i nie powoduje gradobicia. Można używać do woli bezpiecznie i możliwie jak najczęściej. Nie odgrzewaj starych tematów, Moderator nie śpi.

szukałem i nie mogłem nic znalesc więc myslalem ze nie bylo ale ok poszukam jeszcze raz...moze ktos wie gdzie to jest?

*

Offline mickey

• **
  • 114
  • Sprzęt: HTC TOUCH HD

lubimy lubimy ale tyle smieci jest ze nieszczescie dokopać do pożądanych informacji to jak 5 klepnąć w totka

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
A wiesz dlaczego trudno coś znaleźć ? Dlatego, że ludzie wolą otworzyć kolejny wątek i zapytać o to samo niż poszukać. Jest dział Oprogramowanie i tam szukajcie programów. Artemis posiada Windows Mobile i niczym nie różni się od innych pocketów. Zamykam, moderator nie śpi  :evil:
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G