A więc zaczynamy

Poklik jeśli masz coś do powiedzenia na temat urządzenia kupionego przez Wrada to podziel sie z nami - moze cos wyczytałeś bo na pewno nie dotykałeś go więc uzasadnij swoją wypowiedz
Tak mam. To jest ewidentna podróbka

Już był kiedyś wątek na forum o tych podróbach i jak widać sam Jas_pik próbował sprawdzić co to jest.
Dlaczego jeszcze WIEM, że to jest poróba: nigdzie na pierwszy rzut oka nie ma logo windows

Choćby cały czas omawiane grafiki na przyciskach. Zobacz jaka grafika jest na przycisku na którym w orginale jest logo windows.
Po trzecie jeżeli pocket ma już Windows Mobile, który sam w sobie jest "nakładką graficzną" na WindowsCE to już nie ma sensu robić do niego następnej nakładki

Każde urządzenie które miało WM na pokładzie nigdy nie było zablokowane jakąś nędzną nakładką (przypadkiem w "normalnych", ogólnie dostępnych pocketach), gdyż WM jest w tym przypadku atutem urządzenia. Do tego dochodzą koszty. Jeżeli wykupili już licencję na WM to zupełnie się nie opłaca dokupować jeszcze licencji na WinCE. A jak już mówiłem to nakładki robi się głównie (a raczej tylko) dla WinCE, gdyż MS nadal twierdzi, że jest to trudny system.

WM jest badziewem staranniej napisanym niz Win XP czy Vista i całym menu microsoftu na PCta a używa sie tego "śmiecia" bo są na niego fajne programy i to w duzych ilościach - chyba to jedyny atut tego oprogramowania
A sorry, ale nie wiem teraz do czego pijesz. Czyżbyś sugerował mi, że w swojej poprzedniej wypowiedzi pisałem, że WM jest złym systemem?

zastanawiam się czasami czy fora służą pomoca i sa "bazą" wiedzy czy służą do klepania postów
Jeżeli uświadamianie kogoś, że coś co chce kupić jest podróbką nie jest pomocą, to kupuj sobie "heralda" z obsługą dwóch kart sim. Mam nadzieję, że przynajmniej inni nie nabiorą się na takie coś jak ty.
ja osobiście jestem zainteresowany urzadzeniem i jeśli już poklik się wypowiedziałeś to zeskocz z tego tematu i poszukaj innych czytelników z którymi bedziesz mógł podzielić sie "wiedzą" - czekam na relacje Wrada
Przykro mi, ale nie będę na tym forum promował podróbek które dla przeciętnego użytkownika wyglądają jak oryginał. Oczywiście, nikt nie zabrania rozmawiania o ChinaOS, jednak najpierw trzeba to konkretnie powiedzieć, a nie owijać w bawełnę, że to może jednak WM. Nikt mi nigy nie wmówi, że WM to ChinaOS a ChinaOS to WM.

No cóż, ja chciałem tylko cię sprowadzić na ziemię i uświadomić, że to JEST podróbka, ty natomiast dzielnie się zapierasz od tej wiedzy. Jeżeli ty nie chcesz tego wreszcie zrozumieć to przynajmniej to będzie ostrzeżenie dla innych użytkowników tego forum.