no wlasnie przydaloby sie info , jak z predkoscia ile zzera pamieci acha no i czym sie rozni wersja cube od bez cube
?
Jak sama nazwa wskazuję jedna wersja ma cuba druga nie. Ja preferuję wersje bez cuba, bo uważam, że jest to tylko bajer zajmujący niepotrzebnie pamięć ram, a pełna funkcjonalność cuba i tak jest w HTC Home.
Narazie ciężko powiedzieć coś więcej - zbyt krótki okres do testowania. Na starcie jest ok 27,8 MB ramu, później pamięć oczywiście spada, ale nie tak szybko jak w poprzednich romach i stabilizuje się na ok 23-24MB ramu. Co do samego wyglądu i themów raczej nie ma co się rozpisywać bo to każdy widzi

Podoba mi się temat z WM7. Bardzo dużo nowych skórek na różne aplikacje.
Z nowych rzeczy jakie ja zauważyłem to opcja czat-sms, czyli nie ma jak poprzednio, że nowa wiadomość jest widoczna nad starszą tylko jest to widoczne jako jedna wiadomość i po wejściu na to, okno wygląda jak czat. Po pewnym odstępie czasu i przyjściu nowego smsa, jest oczywiście to widoczne jako odrębny "czat".
Dużo rzeczy po update'cie, rom działa szybko. Recenzent to ze mnie marny

zresztą narazie za krótki okres żeby napisać coś więcej. Wgrywajcie i testujcie!