Hej, no i jestem posiadaczem M650. Bezproblemowo zflashowalem Orange ROM na Touch 2.1. Po dniu użytkowania spróbowałem z B&B. Ogólnie B&B wydaje się być trochę wolniejsze, ale każdy z dwóch powyższych romów ma swoje wady i zalety.
Chyba zostanę przy B&B, ale brakuje mi kilku rzeczy:
1. w touch 2.1 miałem pod lewym klawiszem na dole fajne menu, gdzie były najpotrzebniejsze funkcje (nowy sms, rozmowa itd). W B7B w tym miejscu jest standardowy kalendarz. Jak się ten soft mógł nazywać (nie chce mi się wracać do touch 2.1 żeby to sprawdzić).
2. w B&B jest dziwna podpowiadajka. Czy to jest ten słownik xt9, który można wyłączyć poprzez edycję rejestru?
3. w B&B zmieniłem na chwilkę theme z Windows Default na Windows Green. Po powrocie do Windows Default belki nie są już czarne tylko takie standardowe zielone WM6. Wie ktoś jak wrócić do oryginalnego, całego czarnego theme'a?
4. W touch 2.1 zaraz nad dolną belką byl pasek w którym była ikonka BT. Co trzeba zrobić, żeby tak było w B&B Ideałem byłoby tam dorzucic jeszcze ikonke do wlaczania WiFi. Da się coś takiego zrobić?
Pozdrawiam