Artemis nie włącza się, Pomocy :(

• 5 Odpowiedzi
  • 1211 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Artemis nie włącza się, Pomocy :(
« dnia: Wrzesień 28, 2008, 11:48:54 »
Witam ! Mam nastepujacy problem. Podczas instalacji mobilnego gadu-gadu, artek nagle sie wylaczyl i nie mozna go uruchomic do tej pory. Chcac zrobic twardy reset przewaznie nie reaguje, kilka razy udalo sie wejsc w ten tryb ale pozniej zatrzymuje sie na niebieskim ekranie ERY i widac tylko:
IPL: 3.15.0001
SPL: 3.15.0000
brakuje napisu o wersji GSM i OS
nie reaguje na nic, wisi tak dopoki sie go nie zresetuje albo wyciagnie baterie.
Telefon jest z Orange i ma wgrany rom z ery. Nie reaguje na podlaczenie kabla czy ladowarki. Nie spadl nie zamoczyl sie itp. Czy jest jakas szansa zeby uruchomic ten wynalazek ? POMOCY !!!!

*

Offline kotopies

• 422
  • Sprzęt: Xperia T
Odp: Artemis nie włącza się, Pomocy :(
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 28, 2008, 15:31:22 »
ja bym mu wyjął baterię na noc. czasem pomaga. a jak nie to się pomysli co dalej.

tyle że mi się nie chce wierzyć że to od mobile GG

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 28, 2008, 15:59:09 »
Wszystko bylo dobrze do poki nie zaczalem instalowac dokladnie to byl plik z downloadu na forum ggclone_v0.09_freeware, moze to akurat zbieg okolicznosci ze padl w tym momencie. bez baterii lezal kilka godzin i dalej sie nie wlacza. Nie wiem co zrobic, pomocy :(

*

Offline wojtas40

• **
  • 133
  • Sprzęt: Leo, Diamond, Elfin
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 28, 2008, 16:12:05 »
Wyciągnij kartę pamięci i SIM. Wtedy spróbuj odpalić, mój ojciec ma Artemista i raz mu się zawieszał na tym ekranie Windows to te czynności pomogły.  :E Potem normalnie zamknij i zamontuj te karty i powinno chodzić.

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 28, 2008, 20:41:28 »
po wyciagnieciu karty pamieci i karty sim rowniez sie nie uruchamia, sprawdzilem to odrazu
Czy mozna jakos wgras na nowo rom do martwego telefonu ?

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 03, 2008, 20:32:04 »
a w tryb BL (bootloadra) da rade wejść? Trzymając przycisk Voice i wciskając jednocześnie reset.