Aplikacja zmieniająca głośność rozmówcy... Poszukuję!!! (I coś do wibracj)

• 6 Odpowiedzi
  • 1658 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam wszystkich forumowiczów.
Szukam, szukam, i nic. chodzi mi o aplikację zmieniającą głośność głośniczka w mojej spvce.
po ściszeniu na maksa i tak jest za głośno i ktoś kto stoi koło mnie słyszy mojego rozmówcę.
Czy jest jakaś aplikacja żeby to ściszyć jeszcze bardziej?
(nie mam włączonego trybu głośnomówiącego)

P.S. i przy okazji ma ktoś jakąś aplikację żeby wibracja była przerywana (tzn np dwa impulsy podczas sekundy) bo u mnie jest ciągła i nie mogę tego zmienić.

*

Offline malylysy

• 3008
  • Sprzęt: Xiaomi Mi9T Pro
Odp: Aplikacja zmieniająca głośność rozmówcy... Poszukuję!!! (I coś do wibracj)
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 12, 2008, 22:11:05 »
Nie napisałeś szczegółowo, więc dopytam.
Jeśli podczas rozmowy wyciszasz głośnik, to masz różnicę w głośności, czy nie?
Zrób test i zadzwoń na pocztę głosową. Podczas słuchania komunikatów lub nagranych wiadomości pobaw się przyciskiem od regulacji głośności i zobacz, czy jest różnica.
Może tu jest rozwiązanie Twojego problemu?

Daj znać.
If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans.

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 13, 2008, 19:49:32 »
O to chodzi że jest zciszony na maxa a i tak jest za głośno...

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 18, 2008, 20:35:35 »
okazało się ze chyba moja nokia była za cicha bo u kolegi w spv jest tak samo.

Proszę moderatora o usunięcie wątku.

Witam, jestem tutaj nowy ale mam podobny problem: Mój telefon to megafon, żadnej róznicy czy głośnik jest "on" czy "off". Wszystko słychać co mówi osoba dzwoniąca. Napiszcie mi proszę czy wszystkie spv z serii m650 nie nadają się do prywatnych rozmów? Jeśli jest jakiś programik wyciszajacy lub coś. Byłbym wdzięczny- Dzięki :E

*

Offline malylysy

• 3008
  • Sprzęt: Xiaomi Mi9T Pro
Podczas rozmowy przesuń suwak głośności w dół i zobacz, czy jest różnica w głośności. Powinna być!. Jak nie ma, to masz jakieś mechaniczne uszkodzenie. SPVM650 to normalny telefon, który nadaje się do prywatnych rozmów. Nadaje się też do rozmów biznesowych, państwowych i rozmów o charakterze międzypaństwowym oraz każdym innym.
Swoją drogą niektórzy rozmówcy drą się do słuchawki i (poza naciśnięciem podczas rozmowy czerwonej słuchawki) nic nie pomoże.
If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans.

No to D... najwidoczniej kupiłem na All___o walnięty tel.  :( ide szukać serwisu- chyba, że mi ktoś jakiś poleci. (w sensie taki serwis co to wysyłasz pocztą tel, a odsyłają ci zreperowany na tip top)