Nie, absolutnie mnie nie zdziwiłeś. Za każdym razem, kiedy o coś pytam ... takiej odpowiedzi z obawą oczekuje. Znam fora nie od dziś ... wszystko zależy od aktualnego humoru znającego odpowiedź.
Może usprawiedliwi mnie to, iż z programami wgotowanymi w ROM spotykam się po raz pierwszy, a na hasła "odinstalować", "przeinstalować", "wyinstalować" - nic ciekawego na forum nie znalazłem.
Nauczony doświadczenie, kiedy wpisuję się na jakieś nowe forum - zawsze najpierw całe forum ze dwa, trzy razy przejże (tak było i tym razem) zanim zadam pytanie. Niestety, ogrom wiedzy do opanowania powoduje zwykle taki chaos w głowie, że człowiek traci pewność siebie i zwykle odczuwa potrzebę potwierdzenia tego co wydaje mu się, że rozumie.
may - nie mam pojęcia jak mocny czujesz się w fizyce molekularnej, czy też w obróbce-skrawaniu metali. Myślę jednak ( z dużym prawdopodobieństwem), że na forach o tej tematyce czuł byś jednak (poza przeczytaniem FAQ i działu dla początkujących) wielką potrzebę wsparcia. Tym bardziej, że moje pytania nie są raczej kłopotliwe i wymagają jedynie odpowiedzi "tak" lub "nie".
Tematem tego wątku jest "ROM AMIGAnTOMEK WM 6.1 PL" . Ten ROM zainstalowałem i na jego temat zadaję też pytania. Jeżeli pytam o instalowanie lub odinstalowanie programów z tego lub do tego ROMU to na 100% nie śmiecę ... mogę jedynie zadawać pytania na które odpowiedź jest dla Ciebie oczywista. Pytania, które mogą Ciebie po prostu denerwować.
Zapewniam, że nie było moim zamiarem zdenerwować ani Ciebie, ani nikogo z pozostałych forumowiczów.
Starałem się po prostu nauczyć od bardziej doświadczonych korzystać z ROMU tak, aby go nie zepsuć i nie obwiniać później za moje błędy softu, który na marginesie bardzo mi się podoba.
Postaram się na przyszłość nie "śmiecić" na forum.