heya,
Wielkie podziekowanie... rom sie spisuje niezle, ale...

1. Tak jak kolega zauwazyl z GAlarmem sa te problemy w wersji lite (brak dzwonkow i wibracji podczas zabawy w tej app.), podobno poprawione czekam na release
2. wspaniala opcja wybierania glosowego!!! ale...
Chcialbym zeby dzialalo mi to na moich sluchawkach Bluetooth... otoz standardowa wersja wybierania glosowego u mnie dzialala... tylko wtedy samodzielnie robilem przypisy pod kontakty. Teraz gdy wlaczam ta opcje (poprzez przycisk na sluchawkach) ona nie dziala/nie uruchamia sie.
Nie przypisana aplikacja pod przycisk 6 - co rowniez sam zrobilem.
Chcialbym zeby komunikaty przekierowywalo mi na sluchawki i z nich je odbieralo... tzn. gdy nacisne przycisk na sluchawkach otwierala sie APP. wybieranie glosowe a pozniej mowiac do sluchawek nie do tel. wybiera nume np. "zadzwon do mama"
Dodam, ze troche z tym kombinowalem i nie znalazlem rozwiazania, wyglada to na ta chwile nastepujaco:
Wlaczam aplikacje "wybieranie glosowe"
do telefonu musze mowic do kogo chce zadzwonic, sprawdzic godzine itp. przez sluchawki to nie dziala
jezeli wybiore juz do kogo to wtedy przelacza mi dopiero na sluchawki.
dodam, ze sluchawki to Motorola HT 820
moje prosby/pytania jesli chodzi o odtwarzacz muzyczny...
1. czy da sie wybrac katalog docelowy z ktorego ma pobierac muzyke? na ta chwile jest tak ze zbiera wszystko z telefonu, co nie jest przyjemne gdy wlacze sobie odtarzanie wszystkieigo a to po jakiej piosence komunikat z AM "uwaga radar"

2. prostrze tworzenie playlist... na ta chwile jest to uciazliwe...
Pozdrawiam i czekam na info co o tym sadzisz