Hej
Ja wybrałem wersję z PocketCM Full - kwestia przyzwyczajenia, trochę muli , ale lubię to i już.
Całkiem fajne to wyszło jednak:
1. Wybieram w M2DC ->Tabs i PhotoWidget oraz MusicWidget.
2. Pojawiają się dodatkowe "przyciski" Zdjęcia i wideo oraz Muzyka.
3. Wybieram Zdjęcia i Video i klapa-pojawia się komunikat :Nie można otworzyć pliku "AlbumSearcher". Albo nie został on podpisany przy użyciu zaufanego certyfikatu, albo nie można znaleźć jednego z jego składników. Jeżeli problem występuje nadal, spróbuj ponownie zainstalować lub przywrócić ten plik.
4. klikamy Ok i pojawia się ikona aparatu z info Brak zdjęć (a zdjęcia na 100% są).
5. Przy wyborze Muzyki pojawia się komunikat : w nagłówku Windows Media - treść: Nie można otworzyć pliku. Plik jest uszkodzony lub jego format nie jest obsługiwany przez odtwarzacz. W tle jest Skórka odtwarzacza. dajemy ok i jesteśmy w bibliotece wyszukiwania plików.
6. po zaznaczeniu pozostałych zakładek w tabs TouchFLO nie chce wystartować. Należy wyłączyć MyFavesWidget i wystartuje .
7. operator - puste tylko zakładka która wyświetla słowo operator.
8. Internet- należy stworzyć ścieżkę do przeglądarki.
9. Lokalizator - nie bzyka
to tyle.
Generalnie bardzo mi się podoba, kawał dobrej roboty. Koledzy wcześniej napisali : może nie zmieniaj tylko małymi kroczkami aby wszystko zabzykało i wtedy kosmetyka? Może to właściwa sugestia? Brakuje mi CUBE 4 i nie potrzebuję po polsku

, większość niby nie używa a ja namiętnie

Dzięki za włożony trud. Trzymam kciuki.
Pozdrawiam
Robert