Tera jest 
Co to jest "FootprintsWidget" bo pierwszy raz widzę?
Ustawiłem sobie na próbę ale jest tylko napis "proszę czekać"
OOoo doznałem objawu jak u kolegi wil3
Otóż telefon był załączony ale że leżał ok 30minut bez dotykania to się wygasił ekran. Gdy chciałem go użyć naciskam przycisk od podświetlenia ekranu (power) , ekran się podświetla , ukazuje mi się S2U2 czyli suwak z godziną, ale gdy puszcze przycisk to gasi się. Jak trzymałem długo przycisk to cały czas był podświetlony ekran także mogłem przejechać suwakiem i odblokować telefon tak że pokazał mi się ekran z manillą , ale gdy puściłem to znowu się ekran zablokował i był czarny.
Myślałem że coś z przyciskiem , ale po restarcie rysikiem, telefon chodzi normalnie i przycisk dobrze działa. Myślę że coś z S2U2 stało się nie dobrego po dłuższym nieużywaniu telefonu. Od 9:00 do 13:30 go użytkuje i pierwszy raz coś takiego się stało.
Nie robiłem SR tylko podłączyłem od razu pod kabel i podświetlenie zadziałało samoczynnie. Odłączę od zasilania i problem powraca.
Po SR wraca wszystko do normy.
Problem ten zdarzył mi się już dwa razy w Ciągu jednego dnia. Myślę że jest Tak jak kolega AmiganTomek mówił że to Manilla coś miesza.
Zaraz zainstaluję poprawioną wersję 6.1.15 FULL którą wrzucił Tomek na chomika i po dłuższym użytkowaniu zobaczę czy będzie się tak działo. (dam znać chyba dopiero w poniedziałek - Kładę też nacisk na wersję full gdyż ją preferuje , a z braku czasu inne tylko na chwilę instaluje i wyłapuje raczej błędy które inni już zgłaszali)
Napisane: Wrzesień 05, 2009, 09:40:58
Witam.
Wgrałem nową wersje 6.1.15 FULL z chomiczka.
Mam nadal problem z całkowitym wyłączaniem telefonu.
Może mnie ktoś uświadomić jak mam go wyłączać?

Kolega Tomek mówił coś o wyłączaniu przez commangera, ale nie wiem jak i gdzie? (w wersji 6.1.14 normalnie trzymałem na obudowie przycisk power aż wyskoczy powiadomienie i potwierdzam TAK. W tej wersji telefon się niestety nie wyłącza tylko ekran gaśnie, i mogę tak w kółko robić)