Witam.
No nikt mi nie odpowiedział, co może odpowiadać za to , że jak czasem ktoś dzwoni to nie widać nic, tylko dzwięk dzwonka i jak nacisne dwa razy na zielona sluchawke to odbierze, a innym razem jest wszystko ok.
Rownież czasem mnie dotyczy poroblem wyłączania sie manilli, tzn czasem po uzyciu jakiejś aplikacji, albo po wyłaczenie wygaszacza ekranu pojawia sie "wskazanie uruchamia ..." troche to czasem meczace i nie wiem co moze byc powodem tego.
Ale pisze w innej kwestii, proszę wybaczyć jeśli już gdzies to było poruszane ale nie znalazłem, więc pozwole sobie zapytac. Nakrecilem sobie filmik i chcac odtworzyc po kliknieciu na niego z Manilii robi się czarny ekran i nic sie nie pokazuje, jak klikne czerwoną sluchawkę, to wtedy wraca ekran a album dziala w tle ( w tym menedzeze zadan). Jak odtworze plik z WMP to jest ok, ale jak tak bezposredio z manilli to problem sie powtarza, robilem SR i nic. Sprobojcie jak to u was wyglada, a jak ktos wiec jak to rowiazac to prosze o rady. Z gory dzieki.