Mi bateria trzyma na AnT 6.1.14 RR 3.08.90 2,5 dnia przy kilku telefonach dziennie i bez bawienia sie w resztę opcji. Za to ładuje sie strasznie długo, coś ok 5h przy czym np. jeśli wyłączę tel w trakcie ładowania np. na 50% to po odłączeniu ładowarki i włączeniu tel pokazuje mi że bateria jest na 100%.
Ale mam innym problem, nie wiem czy to przypadłość ROMu czy czegoś innego:
Jak ktoś do mnie dzwoni to nie wyświetla kto, ani numeru nic, słychać tylko dzwonek , ale na ekranie nic, jak dwa razy nacisnę zieloną słuchawkę jakbym chciał wykonać połączenie to mi odbierze połączenie. Nie jest tak zawsze, po soft resecie, albo wyłączeniu, jakiś czas jest ok, ale po jakimś czasie znów tak jest, że nie wyświetla kto dzwoni. Hibernate odpaliłem i też nic.
Jakby ktoś miał jakieś rady jak problem rozwiązać to z góry dzięki.
Miałem tez problem z wyłączaniem podświetlenia, było ok , ale po grzebaniu w programach, muzyka itp. nie wyłączało się, mimo, że było ustawione na 10s, dopiero jak zmieniłem na 30s, zrobiłem ok, później znów na 10 s to zaskakiwało. Na second Today miałem SBP Phone Suite ale odinstalowałem, bo myślałem ,że to może coś psuje.
No i jeszcze taka sprawa w manili (czy tam TF nie wiem już co jest co na tym głównym ekraniku gdzie można przewijać kontakty, home, wiadomości ustawienia), jak dostane smsa pojawia sie niebieskie kółeczko z jedynką koło wiadomości, wejdę w wiadomości to od razu przeczytam, ale żeby zniknęło to kółeczko muszę jeszcze kliknąć w tą wiadomość, otworzy się SMS/MMS i jak zamknę to dopiero znika informacja o nowej wiadomości.
Pozdrawiam