AMIGAnTOMEK WM 6.1 PL FINAL

• 1553 Odpowiedzi
  • 413914 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: AMIGAnTOMEK WM 6.1 PL
« Odpowiedź #1200 dnia: Sierpień 30, 2009, 22:51:05 »
czesc mam pytanie jak poprawic w twoim ROM'ie sterowniki do wifi.gdy wlaczam comm manager to tam sa ustawienia wifi i jak je odpale to czy mam wlaczone wifi czy nie zawsze pokazuje the wireles is off masz jakies rozwiazanie do tego i jeszcze jedno mam zainstalowane mobil shell 3 i tam w multimediach jest skrot do przegladania zdjec na karcie pamieci gdy to wlaczam to wyskakuje mi pierwsze NETWORK a nastepnie musze zmienic na karte pamiec jak to poprawic ??
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2009, 22:53:37 wysłana przez atomrat »

*

Offline skferek

• 3
« Odpowiedź #1201 dnia: Sierpień 31, 2009, 14:27:31 »
Witam

Również dokonałem płatności paypal'em, uważam że kolega Tomek robi kawał świetnej roboty. Kiedyś chciałem popróbować z tym i romami, ale to nie dla mnie  :P

Pozdrawiam

« Odpowiedź #1202 dnia: Wrzesień 01, 2009, 09:11:35 »
też coś wysłałem  :ok:

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
  • Sprzęt: HTC HD2, Nokia Lumia 820
« Odpowiedź #1203 dnia: Wrzesień 01, 2009, 23:35:15 »
Dla mających problemy z gryzoniem pliki dodałem na inny serwis:
http://www.rapidshark.pl/AMIGAnTOMEK
hasło do plików takie jak na chomiku
Jeśli podoba Ci się mój ROM i chcesz zostać donatorem wyślij mi PW.

*

Offline lukasquake

• *
  • 55
  • Sprzęt: HTC DIAMOND
« Odpowiedź #1204 dnia: Wrzesień 02, 2009, 16:11:20 »
Suuuper !!!
Już nie mogę się doczekać !!!  :O~

Jesteś Wielki  :ok:

też nie mogę się doczekać nowego romu  :wink:  Używam wersję 6.1.14 FULL i jestem bardzo zadowolony.
Dodam że używałem różnych romów również WWE ale ten jest tylko godny polecenia i najszybciej chodzi na moim SPV M650
 i ma wszystkie bajery jakie potrzebuje  :ok:

Kawał dobrej roboty :grin:

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
« Odpowiedź #1205 dnia: Wrzesień 02, 2009, 21:19:14 »
Wszyscy którzy wsparli moj wysiłek mogą już pobrać wersje CLEAN i FULL.
http://www.rapidshark.pl/AMIGAnTOMEK
Nie zapominajcie że wersję CLEAN można wgrać wyłacznie poprzez kartę SD.
W chwili obecnej jest wgrana wersja clean. FULL wleci za kilkanaście minut.
Reszta użytkowników musi poczekać na pełne upublicznienie wersji 6.1.15 kilka dni.

Udało mi się załadować wszystkie wersje.

Nowością jest wersja Semilite w której na Today są uruchomione HS++ oraz iphonetoday. Aby się to ładnie mieściło trzeba po pierwszym uruchomieniu wejsc w ustawienia->dzisiaj->elementy i wyłaczyć datę
Dodawanie ikonek jest proste wystarczy dłużej przytrzymać stylus przyciśnięty i wybrać Add Icon. Aby wyedytowac lub skasowac istniejącą wystarczy na niej przytrzymać stylus. Ikony są w 2 rzedach. górny jest przewijalny co znaczy że możemy skonfigurować kilka zestawów po 5 ikon i przewijać je sobie. Dolny jest statyczny ograniczony do 5 ikon. Tam mam wstawione skróty do kontaktów z których najczęsciej korzystam. Robimy je w następujący sposób:
Po wybraniu kontaktu w icontacts klikamy na Create Icon. Po czym przy konfigurowaniu ikonki w iphonetoday wybieramy kontakt który pojawia się w katalogu \windows\Menu Start\Programy czyli tam gdzie i inne skróty :D
Na tym ROMie pamięć rzadko spada mi poniżej 20 MB a nawet jeśli to CleanRAm ją odzyskuje i nic się nie wywala.

Testujących proszę bardzo o zrobienie Screenshotów i wysłanie mi ich na maila bo nie starcza mi czasu niestety :(
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 02, 2009, 22:33:10 wysłana przez AMIGAnTOMEK »

*

Offline gumispl

• 26
  • Sprzęt: HTC HD2 (Leo)
« Odpowiedź #1206 dnia: Wrzesień 02, 2009, 22:36:43 »
Ok po raz pierwszy Rom w pięciu odsłonach !!! SZACUN !!!

Mógł byś trochę je opisać ?
Co i jak jest i w którym ??
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2009, 23:05:19 wysłana przez gumispl »

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
« Odpowiedź #1207 dnia: Wrzesień 02, 2009, 22:40:27 »
Nowościa jest tylko Semilite. W reszcie są tylko poprawki i ew. inne wersje tych programów ktore byly. Szczegóły na dniach jak się obrobię

*

Offline gumispl

• 26
« Odpowiedź #1208 dnia: Wrzesień 02, 2009, 22:55:33 »
Pobawię się ze wszystkimi wersjami !!!

Ciekawość  :evil:

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
« Odpowiedź #1209 dnia: Wrzesień 02, 2009, 22:59:35 »
Porób screenshoty jesli mozesz. I choć z jednego screeny z Start->ustawienia->system->informacje
z zakładki pierwszej i ostatniej i wyślij mi na maila proszę

*

Offline wil3

• **
  • 165
    • http://wil3.com
  • Sprzęt: HTC Diamond, HTC Desire
« Odpowiedź #1210 dnia: Wrzesień 02, 2009, 23:23:48 »
s2u2 działa hmm płynnie. tzn suwak dosłownie jak w iphonie, zero opoznien.

natomiast:

1. Nie mogę dodać programów do zakładki "programy". Nic się nie dzieje po kliknięciu na +
2. Nie mogę dodać miasta do pogody. Nic się nie dzieje po kliknięciu "dodaj miasto"

Przy moim szczęściu, to tylko u mnie tak nawala :)

edit: nowa klawitura WYPAS :) wifi działa jak powinno. generalnie tyle ile przetestowałem to wszystko OK poza powyższymi dwoma punktami.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 02, 2009, 23:25:41 wysłana przez wil3 »
[Diamond] Gen.Y R5.5 D2 PL + AutoMapa 6.7
[Desire] Android 2.3.2 Oxygen v2.0-RC7 + Sygic Aura 2.0

*

Offline gumispl

• 26
« Odpowiedź #1211 dnia: Wrzesień 03, 2009, 12:23:19 »
Tak po krótkiej zabawie pierwsze wrażenia z Full

1. Nie mogę dodać programów do zakładki "programy". Nic się nie dzieje po kliknięciu na +
2. Nie mogę dodać miasta do pogody. Nic się nie dzieje po kliknięciu "dodaj miasto" lub ustawienia
3. Opera się nie uruchamia.
4. W starcie jest folder s2u2, który jest pusty jak się go otworzy i nie można go usunąć w ustawieniach menu start.
5. M2DC - gdy chcę zmienić sobie Softkeys, głupieje przy zapisywaniu i tylko SR go wyłącza.
    Tylko potem trzeba wejść w ustawienia Dzisiaj i włączyć TouchFlo.

edit: nawet jak wejdzie się w ustawienia M2Dc i nic się nie zmieni i wychodzi z ustawień to są te same objawy.

6. Klawiatura Touch Keyboard i Touch Keypad są identyczne. 
Napisane: Wrzesień 03, 2009, 09:57:19
Mały problem !!! Chyba uwaliłem gniazdo synchronizacji.

Objawy:

Synchronizuje się prawidłowo
Programy instalują się prawidłowo

ALE!

Nie mogę wgrać kolejnych wersji do testowania ani nie mogę wgrać 2.1.14
Wywala mi biały ekran bez paska postępu w artku i na kompie Error 260 - problem z połączeniem.

Próbowałem na 3 usb i 2 kablach ale powtarza się to samo.

Ma ktoś jakiś pomysł ??

*

Offline wil3

• **
  • 165
« Odpowiedź #1212 dnia: Wrzesień 03, 2009, 12:40:49 »
Wywala mi biały ekran bez paska postępu w artku i na kompie Error 260 - problem z połączeniem.

Ma ktoś jakiś pomysł ??

U mnie było podobnie za pierwszym razem, jak próbowałem wgrać 15. Uruchomiłem RUU.exe, Artek się wyłączył i przeszedł w tryb flashowania, po czym po jakimś czasie wywalił błąd z połączeniem. Nic nie ruszając uruchomiłem jeszcze raz *RUU.exe (nie restartowałem Artka). Poszło za drugim razem.

Teraz mam wgraną 14tkę, z uwagi na błędy do poprawienia w 15tce.

*

Offline lukasquake

• *
  • 55
« Odpowiedź #1213 dnia: Wrzesień 03, 2009, 12:52:05 »
Mały problem !!! Chyba uwaliłem gniazdo synchronizacji.

Objawy:

Synchronizuje się prawidłowo
Programy instalują się prawidłowo

ALE!

Ma ktoś jakiś pomysł ??

może uda Ci się wgrać poprzedni rom z karty pamięci, oto linki:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=132187.0
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=70844.msg924039#msg924039

*

Offline gumispl

• 26
« Odpowiedź #1214 dnia: Wrzesień 03, 2009, 13:55:23 »
Jednak coś z gniazdem.

Udało mi się wgrać wersje semilite mocno dociskając kabel do złącza.
Trochę się pobawiłem tą wersją zrobiłem screeny dla AmiganTomek i teraz próbuje wrócić do wersji 6.1.14.Full.

W wersji Semilite w starcie folder s2u2, który jest pusty i nie można  go usunąć
Brak pim backup - zwiały mi kontakty a te programy, które znalazłem w sieci nie widzą pliku utworzonego na wersji 6.1.14

Ogólnie fajnie wygląda i chodzi wmiarę płynnie jak na parę minut testów.
Pamięć bez sim 26mb z sim 22-23mb.

lukasquake dzięki za podpowiedz. Kupie zwykłą kartę i spróbuję.
wil3 ten sposób nie działa bo rozłącza z AS i niema komunikacji. Bez SR się nie obyło

edit:  wgrałem 6.1.14 full też trzymając kabel - coś się albo wyrobiło na stykach albo gniazdo do wymiany.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 14:10:01 wysłana przez gumispl »

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
« Odpowiedź #1215 dnia: Wrzesień 03, 2009, 21:50:32 »
2. Nie mogę dodać miasta do pogody. Nic się nie dzieje po kliknięciu "dodaj miasto"

Hm teraz widze ze jest z tym jakis problem a to dziwne bo Manilli nie tykalem :(

Semilite wleciało z poprawkami mozna pobierac ponownie.
Napisane: Wrzesień 03, 2009, 18:23:54
Wrzuciłem poprawiony FULL dałem nowszą wesję Manilli. teraz działa bez problemu

*

Offline wil3

• **
  • 165
« Odpowiedź #1216 dnia: Wrzesień 04, 2009, 00:11:18 »
Faktycznie, brakujące rzeczy działają :)

ALE znalazłem jeszcze jeden problem. Otóż jeśli o mnie chodzi, w TF używam e-maili. Chciałem sobie dokonfigurować poprzez M2DC, jednak przy każdej próbie zapisania zmian, M2DC się wiesza. Nie zawiesza calego Artka, po pewnym czasie normalnie się blokuje s2u2, jednak jak odblokuję to M2DC dalej kręci kółeczkiem. Muszę wtedy wejść w ustawienia->menedzer zadan i ubić, po czym w Today aktywować Touch Flo, bo po ubiciu M2DC touch flo się wyłącza i deaktywuje z ustawień. Oczywiście aktywowany Touch Flo nie ma zapisanych nowych zakładek.

EDIT: Nawet jak wejdę w M2DC i nic nie zrobię, tylko kliknę OK, to zwisa.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2009, 00:13:19 wysłana przez wil3 »

*

Offline busaba

• *
  • 70
  • Sprzęt: Htc Sensation
« Odpowiedź #1217 dnia: Wrzesień 04, 2009, 08:37:16 »
Witam
U siebie zauważyłem w LITE ze opera mini się nie otwiera ,wyskakuje biały ekran na chwile i wraca do menu.No i wskaźnik baterii nie działa jak powinien non stop pokazuje pełne naładowanie a nie faktyczny stan baterii.Również po podłączeniu do ładowarki brak znaczka ładowania.Poza tym aby mieć ikonę EDGE [E] (jest defultowo ustawione [G]gprs) trzeba wejść w advancedconfig i w data connection to ustawić.Wielka szkoda ze nie ma tez WIFImenadzera trzeba samemu dograć 2 pliczki aby dobrze działało wifi.Np. w semiLite jest menadzer wifi.Możesz w LITE go tez umieścić?
Pozdrawiam świetna robota :ok:

*

Offline lukasquake

• *
  • 55
« Odpowiedź #1218 dnia: Wrzesień 04, 2009, 10:22:01 »
Witam
W wersji 6.1.15 LITE  znalazłem malutki błąd   :wink:
- zakładce programy -> druga ikona od lewej czyli "wejdź do katalogu programy" nie działa (po kliknięciu nic się nie dzieje,   gdy usunie się ikonę i jeszcze raz ustawi to to samo, czyli musi być problem ze skrótem.
- Opera też się nie uruchamia

W wersji 6.1.15 FULL
poza zgłaszanymi błędami, znalazłem tylko brak spolszczenia dla dwóch napisów przy podgłaśnianiu suwakiem: "SYSTEM" i "RINGTONE"  (w wersji 6.1.14 były ikonki zamiast napisów)

W wersji 6.1.15 SEMILITE nie znalazłem nic niepokojącego oprócz FORDA Mustanga przy ładowaniu WM który mi się podoba  :D

Po zatym DUŻE BRAWA dla TOMKA !!! :ok:

Napisane: Wrzesień 04, 2009, 09:17:46
ROM 6.1.15 FULL

-M2DC nie zapisuje wiesza się program przez co nie mogę zmieniać zakładek.
-w manilli przechodząc z zakładki do zakładki nie mam animacji przejscia tylko odrazu wskakuje. Nie wiem czy celowo tak jest ustawione; nie wiem jeszcze gdzie to się zmienia.
- (Opera nie działa jak wcześniej)

i bardzo dziwny problem , nie wiem czy tylko u mnie :
- gdy chce wyłączyć telefon , pyta czy "tak" czy "nie"   klikam oczywiście na "tak i telefon się usypia a nie wyłącza (mogę tak robić cały czas)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2009, 10:38:07 wysłana przez lukasquake »

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
« Odpowiedź #1219 dnia: Wrzesień 04, 2009, 11:03:09 »
Witam
W wersji 6.1.15 LITE  znalazłem malutki błąd   :wink:
- zakładce programy -> druga ikona od lewej czyli "wejdź do katalogu programy" nie działa (po kliknięciu nic się nie dzieje,   gdy usunie się ikonę i jeszcze raz ustawi to to samo, czyli musi być problem ze skrótem.
- Opera też się nie uruchamia
Chodzi o HTC Home? Sprawdzę. Operę też sprawdze :D
Witam
W wersji 6.1.15 FULL
poza zgłaszanymi błędami, znalazłem tylko brak spolszczenia dla dwóch napisów przy podgłaśnianiu suwakiem: "SYSTEM" i "RINGTONE"  (w wersji 6.1.14 były ikonki zamiast napisów)
To już spolszczenie s2u2 którego ja nie robię

-M2DC nie zapisuje wiesza się program przez co nie mogę zmieniać zakładek.
-w manilli przechodząc z zakładki do zakładki nie mam animacji przejscia tylko odrazu wskakuje. Nie wiem czy celowo tak jest ustawione; nie wiem jeszcze gdzie to się zmienia.
- (Opera nie działa jak wcześniej)
Widocznie ta wersja m2dc nie jest kompatybilna z ta wersja m2d sprawdze czy jest nowsza

i bardzo dziwny problem , nie wiem czy tylko u mnie :
- gdy chce wyłączyć telefon , pyta czy "tak" czy "nie"   klikam oczywiście na "tak i telefon się usypia a nie wyłącza (mogę tak robić cały czas)
Która wersja i jak ten telefon wylaczasz? Przez Commmanagera?

*

Offline lukasquake

• *
  • 55
« Odpowiedź #1220 dnia: Wrzesień 04, 2009, 11:33:09 »
1) w wersji LITE:  tak w htchome gdy przejdę do zakładki programy druga ikonka od lewej która jest już ustawiona nie dziła.

Wersja FULL:
2) spolszczenie mało istotne , ale napisałem dla informacji
3) -----
4) telefon wyłączam trzymając przycisk power na obudowie dłużej, aż wyskoczy komunikat: "zasilanie zostanie wyłączone i możesz utracić swe dane, jeśli ich nie zapisałeś"  -> klikam na TAK i telefon gasi ekran ale się nie wyłącza tylko przechodzi w s2u2.  (być może tylko u mnie tak jest)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2009, 11:39:10 wysłana przez lukasquake »

*

Offline wil3

• **
  • 165
« Odpowiedź #1221 dnia: Wrzesień 04, 2009, 11:40:12 »
4) telefon wyłączam trzymając przycisk power na obudowie dłużej, aż wyskoczy komunikat: "zasilanie zostanie wyłączone i możesz utracić swe dane, jeśli ich nie zapisałeś"  -> klikam na TAK i telefon gasi ekran ale się nie wyłącza tylko przechodzi w s2u2.  (być może tylko u mnie tak jest)

Potwierdzam, nie tylko u Ciebie. Mam dokładnie taki sam objaw.

EDIT: Nie wiem, czy ktoś zauważył i nie wiem, na ile jest to problem Tomka ;-) ale w wersji full w touchflo w tłumaczeniu użyto czcionki oryginalnej, która nie posiada polskich znaków. I tak: np. Zdjęcia i Wideo - literka ę jest inną czcionką i pogrubiona. Jest to efekt użycia standardowej czcionki w przypadku braku w oryginalnym secie danego znaku (system robi to automatycznie).
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2009, 11:54:27 wysłana przez wil3 »

*

Offline lukasquake

• *
  • 55
« Odpowiedź #1222 dnia: Wrzesień 04, 2009, 13:43:18 »
Nie wiem, czy ktoś zauważył i nie wiem, na ile jest to problem Tomka ;-) ale w wersji full w touchflo w tłumaczeniu użyto czcionki oryginalnej, która nie posiada polskich znaków. I tak: np. Zdjęcia i Wideo - literka ę jest inną czcionką i pogrubiona. Jest to efekt użycia standardowej czcionki w przypadku braku w oryginalnym secie danego znaku (system robi to automatycznie).

Potwierdzam u mnie też tak jest że literki polskie "Ś, Ą, Ę,  Ń są pogrubione.   Nie zauważyłem tego wcześniej.
Napisane: Wrzesień 04, 2009, 12:37:23
Witam
Właśnie przytrafił mi się dziwny bardzo problem na wersji 6.1.15 FULL  Mam nadzieję że ktoś to zrozumie co napisałem niżej:

Otóż telefon był załączony ale że leżał ok 30minut bez dotykania to się wygasił ekran. Gdy chciałem go użyć naciskam przycisk od podświetlenia ekranu (power) , ekran się podświetla , ukazuje mi się S2U2 czyli suwak z godziną, ale gdy puszcze przycisk to gasi się. Jak trzymałem długo przycisk to cały czas był podświetlony ekran także mogłem przejechać suwakiem i odblokować telefon tak że pokazał mi się ekran z manillą , ale gdy puściłem to znowu się ekran zablokował i był czarny.
Myślałem że coś z przyciskiem , ale po restarcie rysikiem, telefon chodzi normalnie  i przycisk dobrze działa. Myślę że coś z S2U2 stało się nie dobrego po dłuższym nieużywaniu telefonu. Od 9:00 do 13:30 go użytkuje i pierwszy raz coś takiego się stało.

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
« Odpowiedź #1223 dnia: Wrzesień 04, 2009, 15:17:14 »
Witam
U siebie zauważyłem w LITE ze opera mini się nie otwiera ,wyskakuje biały ekran na chwile i wraca do menu.No i wskaźnik baterii nie działa jak powinien non stop pokazuje pełne naładowanie a nie faktyczny stan baterii.Również po podłączeniu do ładowarki brak znaczka ładowania.Poza tym aby mieć ikonę EDGE [E] (jest defultowo ustawione [G]gprs) trzeba wejść w advancedconfig i w data connection to ustawić.Wielka szkoda ze nie ma tez WIFImenadzera trzeba samemu dograć 2 pliczki aby dobrze działało wifi.Np. w semiLite jest menadzer wifi.Możesz w LITE go tez umieścić?
Pozdrawiam świetna robota :ok:
Kolego a Ty skad masz dostep do ROMU ??

*

Offline Poochini

• **
  • 162
  • x35zone i siemens sl45 roolez :)
  • Sprzęt: Kaiser WM 6.1 radio: 1.71.09.01
« Odpowiedź #1224 dnia: Wrzesień 04, 2009, 15:17:57 »
Jak to ja - zawsze minimalizm :) Wgrałem wersję SuperClean, a starcie 64MB wolnego miejsca na programy, oraz 27,9Mb bez SIM i 26,5 po załadowaniu SIM. Do jutra napiszę więcej.
c35i v18-Poochini ->sl45i v56-poochini ->n6630 ->htc artemis ->asus P750 ->htc artemis ->Tytn II

Niezbadane są wyroki Boże

*

Offline busaba

• *
  • 70
  • Sprzęt: Htc Sensation
« Odpowiedź #1225 dnia: Wrzesień 04, 2009, 16:03:37 »
Zastanówmy się...hmmm wysłałeś mi mailem hasło?Przejrzyj sobie wpłaty na paypal.Potem pytaj skąd mam dostęp do romow kolego.Napisałem jaki mam nick tu na forum.Wysłałem Ci na PW wiadomość o hasło.Tyle.........ps.Czuje się z dyskryminowany ze nie jestem wyróżniony za wsparcie  jak inni którzy wpłacili jakąś kwotę :P
pozdr
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2009, 16:11:10 wysłana przez busaba »

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
« Odpowiedź #1226 dnia: Wrzesień 04, 2009, 19:32:35 »
Zastanówmy się...hmmm wysłałeś mi mailem hasło?Przejrzyj sobie wpłaty na paypal.Potem pytaj skąd mam dostęp do romow kolego.Napisałem jaki mam nick tu na forum.Wysłałem Ci na PW wiadomość o hasło.Tyle.........ps.Czuje się z dyskryminowany ze nie jestem wyróżniony za wsparcie  jak inni którzy wpłacili jakąś kwotę :P
pozdr
Przepraszam za przeoczenie. Poprawione :D
Napisane: Wrzesień 04, 2009, 16:40:33
Sytuacja przedstawia się tak
Poprawiłem niedziałającą OPERĘ natomiast M2DC nie działa i nie wiem kiedy zadziała z tą wersją. Aby wyedytować sobie zakładki należy wyedytować notatnikiem załączony w archiwum plik HTCHomeSettings.xml
Wyszukać frazy:
<Tabs>
i przy odpowiednich zakładkach naadc wartosc enable=1  tam gdzie maja byc a 0 gdzie nie ma ich byc.
Plik wgrac na urzadzenie i Total Commanderem skopiowac do katalogu windows. SoftReset i powinno dzialac :D
Dlaczego urządzenie nie chce się wyłaczać nie mam pojęcia. Nie jest to wina s2u2 bo w wersji semilite wylacza sie bezproblemowo. Moze manilla cos miesza.
Co do "wejdź do katalogu programy" w HTCHOME nie mam również pojęcia dlaczego nie działa :( Podświetlenie tez to dziwne
Czcionki tez w Manilli poprawione
Wszystkie wersje przewalam na chomika bo rapidshark nawalił. Zaznaczam zebyscie mogli pobierac na koszt mojego transferu wiec bez dodatkowych kosztow :D

*

Offline gumispl

• 26
« Odpowiedź #1227 dnia: Wrzesień 04, 2009, 21:25:05 »
Zrobiłem według instrukcji i rzeczywiście zakładki ustawiłem tak jak chciałem.
Nie zmieniałem nic więcej a wyszło

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
« Odpowiedź #1228 dnia: Wrzesień 04, 2009, 22:02:25 »
Ok pozniej wrzuce wlasciwy plik moze cos pomylilem.
Spróbuj z tym z załacznika.
Na chomika tez wrzucam zaktualizowane archiwum
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2009, 23:49:31 wysłana przez AMIGAnTOMEK »

*

Offline gumispl

• 26
« Odpowiedź #1229 dnia: Wrzesień 05, 2009, 07:54:24 »
Tera jest  :ok:

Co to jest "FootprintsWidget" bo pierwszy raz widzę?
Ustawiłem sobie na próbę ale jest tylko napis "proszę czekać"

OOoo doznałem objawu jak u kolegi wil3

Otóż telefon był załączony ale że leżał ok 30minut bez dotykania to się wygasił ekran. Gdy chciałem go użyć naciskam przycisk od podświetlenia ekranu (power) , ekran się podświetla , ukazuje mi się S2U2 czyli suwak z godziną, ale gdy puszcze przycisk to gasi się. Jak trzymałem długo przycisk to cały czas był podświetlony ekran także mogłem przejechać suwakiem i odblokować telefon tak że pokazał mi się ekran z manillą , ale gdy puściłem to znowu się ekran zablokował i był czarny.
Myślałem że coś z przyciskiem , ale po restarcie rysikiem, telefon chodzi normalnie  i przycisk dobrze działa. Myślę że coś z S2U2 stało się nie dobrego po dłuższym nieużywaniu telefonu. Od 9:00 do 13:30 go użytkuje i pierwszy raz coś takiego się stało.

Nie robiłem SR tylko podłączyłem od razu pod kabel i podświetlenie zadziałało samoczynnie. Odłączę od zasilania i problem powraca.
Po SR wraca wszystko do normy.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 05, 2009, 07:58:23 wysłana przez gumispl »