alt+tab i jeszcze jedno pyt

• 3 Odpowiedzi
  • 1291 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

alt+tab i jeszcze jedno pyt
« dnia: Wrzesień 11, 2007, 23:29:37 »
Witam, mam Spv M650 od kilku tygodni... interesuje mnie funkcja jak w temacie "alt+tab" uruchomi sie to, tamto i jeszcze coś a potem trzeba wejść w START->USTAWIENIA->zmienić zakładkę na SYSTEM i odpalić PAMIĘĆ. Trochę mnie to drażni, dlatego piszę posta. Pytanie jest takie jest jakaś opcja?? np. programik który wyświetlał by na pulpicie programy uruchomione... Kiedyś miałem zainstalowane gg jak je wyłączałem to w prawym-dolnym rogu pojawiała cie ikonka gg, jak sie na nić kliknęło to wchodziło sie do uruchomionego programu gg. proszę o jakąś alternatywę.
Następne pytanko to czy mogę zainstalować jakiś program do rozpoznawania pisanych liter, widziałem kiedyś takie coś w jakimś HPku - facet wpisał ręcznie literę "a" a system sam wprowadził taką samą literę do tekstu. POZDRAWIAM i liczę na odp.

*

Offline r_szynek

• **
  • 150
  • Sprzęt: BB Bold 9900, HTC TP2, LG Swift
Odp: alt+tab i jeszcze jedno pyt
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 12, 2007, 01:19:39 »
witam

ad 1 - jest b.duzo programow do zamykania aplikacji np. x-button od HTC, wpisz sobie w google 'task manager wm5' i poczytaj sa i darmowe i platne.
ad 2 - w starszych modelach HTC byly inne opcje niz klawiatura, w HP ETENACH ASUSAS tez sa inne opcje, w nowych HTC tez jest Transcriber i InteliPAd itp. w Artemisach tylko klawiatura ? szczerze to nie wiem gdzie szukac tych dodatkow a dodam ze block reconizer bardzo lubilem :) (programig do rozpoznawania pisma w WM 2003 SE)

Rob

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 12, 2007, 02:05:05 »
ad 1. Spb Pocket Plus dogrywa mozliwosc skorzystania z Alt+Tab. Mozna ta funkcje przypisac do dowolnego klawisza i dziala ona tak samo jak na duzych okienkach :)

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 12, 2007, 13:42:02 »
dzięki za podpowiedz, wszystko działa :)